Isto i ja kažem michelin je preskup. Ja bi išao na Pirelli, Dunlop ili tako nešto.Pozdrav svima, planiram nabavu ljetnih guma za C4 coupe 2007. Original su bile 205/55 r16 michelin. Da li ostati na njima (malo su mi skupe) ili izeti neke druge. Vjerojatno se o tome vec pisalo. Idem čitat postove,ali molim i vasa iskustva. Poz.
I dalje imam 5.3L potrošnje u prosjekuVidim i potrosnja s tim gumama je nor house
Imam Conti na tri auta. Ljetni i zimski set. Jedan prelazi i do 35.000 godišnje. Neko ubrzano trošenje nisam primjetio.da se ne troši guma previše kao neke continentalke
Neko ubrzano trošenje nisam primjetio.
Baš sam si isao traziti stare članke koje sam citao kada sam trazio gume za sebe, jeste dunlop su i pitanju a ne kako sam napisao conti (moje isprike, zamjenio imena). Uglavnom da, dunlop i to se točnije odnosilo na BllueResposne vrstu guma, doduše više-manje je uvijek ista stvar oko toga...nekome traju duže nekome niti dvije sezone. Previse stvari tu ujteče na kraju krajeva.Dunlop se malo brže troši, to je neki uopšten zaključak o njima
Pa, ono - Continental.tako da je teško napraviti gumu koja je podjednako dobra u svim segmentima upotrebe
Pogledaj si Pirelli P7 Cinturato BlueHvala ekipa. Michelin je popushio ovaj put..
Vidim i potrosnja s tim gumama je nor house
https://www.mall.hr/gume-auto-ljetne...SAAEgKsx_D_BwE
Potrosnja s njima boli glava..ili...
Dunlop gotovo ista cijena ka Michelin
Da, i Michelin, i još neki.. Zato sam rekao da je teško, a ne nemoguće. A da je lako svi bi pravili odlične gume.Pa, ono - Continental.