mladenbl
New member
JaIma li netko da prodaje felge 19 za c5?
JaIma li netko da prodaje felge 19 za c5?
Ja imam na svome 17" i oduvijek su gore bile 17"..Ja sam dobio 18" original na 2012 modelu isto 163 konja, na 100000 je bivsi vlasnik mijenjao prednje amortizere tj cilindre. Serviser koji mi je pred neki dan sredio klimu ima 2008 140ks 17" original, morao ih je mijenjati na 170000km. Razlika se vidi , također auto na 17" je dosta meksi, nisam vjerovao koliko dok nisam nedavno probao, naravno ne na autocesti nego na losijim cestama s rupama. Tako da vjerujem da velicina felge tj. Debljina gume utjece na trajnost
Eto vidis, na 18" bi vjerojatno vec mijenjao prednje.Ja imam na svome 17" i oduvijek su gore bile 17"..
Sad ispravite me ako nešto krivo kažem ali, gore na njemu su original cilindri (ne znam jel to pravi naziv za ove, hidroovjes elemente)..Uglavnom po pitanju ovjesa nista nije dirano..Doduse prvi vlasnik ga je vozio na relaciji autoput Zagreb - Zadar - Šibenik - Zagreb..
Ja sam mijenjao prednji desni na nekih 240.000km, naletio sam ko srna na rupetinu na izlazi iz VG, razvalio ga doslovno..Počelo curiti i :cenzura::cenzura::cenzura:iga..Da nisam vjerojatno ga ne bi..
Uredni su, nemam problema s njima. Kažem, auto je kupljen sa 160.000km, ja nisam nista mijenjao osim tog sto sam polupao..Ne znam jel prethodni vlasnik dirao šta, mislim da nije jer sam dobio servisnu, potvrdu od servisa (jer je lik radio u njemu pa ga je tamo održavao), kao i sve račune..I ne sjećam se igdje da je išta na ovjesu rađeno.
Pa svakako da su ljepši, ali meni je nekako 17" najbolji omjer udobnosti i estetike. A sudeći po iskustvima koja čitam, mislim da su optimalni za većinu automobila.Eto vidis, na 18" bi vjerojatno vec mijenjao prednje.
Meni 16". Bolja je za džep.ali meni je nekako 17" najbolji omjer udobnosti i estetike. A sudeći po iskustvima koja čitam, mislim da su optimalni za većinu automobila.
17 je bar 30% udobnija. Nacitao sam se kako je skoro isto, ali ja sam probao 17 i uvjerio se sam. Ja imam 18Pa svakako da su ljepši, ali meni je nekako 17" najbolji omjer udobnosti i estetike. A sudeći po iskustvima koja čitam, mislim da su optimalni za većinu automobila.
Isprskah kavu po mobitelu u pauzi.Ispusi jednu gumu