to je ovo http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Hankook/Ventus-RS3-Z222.htm?Ja bi preporučio RS3, ali trebat će ti neko vrijeme da se navikneš da su mekanije (ako ih nikad nisi vozio, imaš osjećaj kao da se auto njiše ili klizi po cesti, a to zapravo mekoća gume stvara takav dojam ... kojih par desetaka km i da vidiš, nećeš požaliti ...)
ajde ako imas jos koji prijetlog, alo ovaj kleber mi se ne svida nimalo. imam neku odbojnost prema njima sa peugeota kojeg sam prije vozio, da jos imam traume kad u krivinu po mokrom ulazim. mislim, uzet cu u razmatranje i nju, ali mislim da nije to toPogledaj Kleber Dynaxer... njih reklamiraju kao dugotrajne, udobne gume. A i jeftinije koju kunu.
Jeli neophodno ovo mjenjanje dimenzija na racunaru,tj diagnostikom?hehehe zašto bi?
Tvorničke su felge, jel tako? Za dobru se lovu idu takve Toliko dobru da mislim da biš s tom lovom mogao na auto stavit komplet after market felgi, i minimum još dvije nove gume. Ako ne i sve četri.
I sa novim kompletom 16ica odeš do servisa, gdje ti u par minuta ubace novu dimenziju u računalo.
Uostalom, dosta sam siguran da je ukupan promjer 16ica i 17ica sa gumama vrlo sličan, sumnjam da bi bila neka drastična razlika na brzinomjeru.
.....
Jedini razlog da ostaneš na 17icama je radi estetike (i ljenosti)
A jesi fulao i šefa i stanicu, pa prema postu prije mojega se čovjek raspituje za RainSport 3 od Uniroyala, ovo:
Po pravilima servisa, jest ... jer onda računalo drukčije kalkulira brzinu i druge parametre vezane uz rad ABS-a, ESP-a i sl. ... iako se čini mala razlika u dimenziji kotača, razlike u vožnji, iako možda neprimjetne ili jedva primjetne postoje, čak i s razlikom od 1", zato bolje računalu dati pravu informaciju ...Jeli neophodno ovo mjenjanje dimenzija na racunaru,tj diagnostikom?
nasao sam tu opciju na diagboxu ali nisam sebi zamjenio a presao sam sa 17 na 16ke?!
sorry al ja ne vidim da se itko osim mene raspitiva za njihA jesi fulao i šefa i stanicu, pa prema postu prije mojega se čovjek raspituje za RainSport 3 od Uniroyala, ovo:
http://www.gume.com.hr/product/R-242760
To ja trenutno vozim
koje su ti dimenzije sad te 16ke? i jel imas slucajno fotografiju kakvu da vidim kako to izgleda?Jeli neophodno ovo mjenjanje dimenzija na racunaru,tj diagnostikom?
nasao sam tu opciju na diagboxu ali nisam sebi zamjenio a presao sam sa 17 na 16ke?!
Ovo su ti oriđiđi dimenzije guma za tvoj aftokoje su ti dimenzije sad te 16ke? i jel imas slucajno fotografiju kakvu da vidim kako to izgleda?
alac-gore:Ja bi preporučio RS3
Evo sad cu baš ic pa ću ih pitat. Auto mi je tamo na kontrolnom pregledu, valjda neće bit nekih većih nedostataka i ulaganjana ebayu su oko 100 kuna, al najbrže ćeš u ovlaštenom to nać, za cijenu zovi
Samo ja nebi na tvom mjestu na to niti trošio, nego kupi obične šarafe i zamoli na servisu da zamijene.