Izmjena lamele korpe i druk ležaja

Dalibor

Dado Tornado
za do 500kn bi to trebao napraviti svaki neovlašteni servis, jer ako mu je satnica sa PDV-om 150kn, 3 radna sata je 450kn...

ako zaračuna više od 3 sata znači da je ****ek

deda

New member
Pital sam frenda koji radi "modernije" citraće,pa ako hoćeš dam ti njegov broj,cijena 500kn,radiona u Kustošiji,a i on ti nabavi djelove,pa se sve možete dogovoriti.Malo je spor,ali auto nejde van dok sve nije složeno kak treba.

Automatic

Well-known member
300 kuna plafon
To nije ni za cigarete,i taj mora bit stvarno u teškoj krizi neka normalna cijena je oko 500 kuna sve ispod je podcijenjivanje posla .

3 radna sata
Volio bi upoznat tipa koji za 3 sata promjeni korpu i lamelu.Očito si ljudi ne mogu dokučit koliko je potrebno vremena za taj zahvat i kakav je to posel.Gledajte izmjenu ulja i filtera na autu pa ćete vidjet da samo za to treba sat vremena,sve po pet minuta ali se nakupi.

ako zaračuna više od 3 sata znači da je ****ek
Onda najbolje da sami probate taj dio kolača,poslije vas bum pital da i meni zamjenite za 3 sata ,ak netko za toliko mjenja korpu i lamelu ja sam prva mušterija makar vozim automatica,imam ladu nivu i dam odma 300 kuna da joj neko promeni lamelu i ima kompletnu radionu na usluzi:grin:

deda

New member
Ajde da vam napravim biznis,po kvačilu vam plaćam 300kn,to je tri sata,svaki dan bute imali tri auta i zaradili bute ko lordovi,ja vam dovodim mušterije,a kolko ću im ja naplatit,boli vas kuki.A,da imate i besplatne čevape i jednu pivu,za gablec.

Automatic

Well-known member
Ma da mi je upoznat lika koji bu mjenjal za 300 kuna.Pa vulkanizer ti uzme stoju da promeni gumu ,nije isto mjenjat set kuplunga i ulje ili sviječice.Mislim da ima jako puno ljudi na forumu koji ni neznaju kam taj dio dođe.Za tristo kuna ugrađivam komplet kuplung na deklin od motora i plaćam gablec.:grin:

Konrad

New member
Ma da mi je upoznat lika koji bu mjenjal za 300 kuna.Pa vulkanizer ti uzme stoju da promeni gumu ,nije isto mjenjat set kuplunga i ulje ili sviječice.Mislim da ima jako puno ljudi na forumu koji ni neznaju kam taj dio dođe.Za tristo kuna ugrađivam komplet kuplung na deklin od motora i plaćam gablec.:grin:
Netko me zvao? :D

Na vrh