upravo tako kako deda kazeNe računa se to na sate,taj posao tolko i gotovo,a kolko bu delal,njegova stvar.
točno tak sve više od toga je pljačka čistaza do 500kn bi to trebao napraviti svaki neovlašteni servis, jer ako mu je satnica sa PDV-om 150kn, 3 radna sata je 450kn...
ako zaračuna više od 3 sata znači da je ****ek
To nije ni za cigarete,i taj mora bit stvarno u teškoj krizi neka normalna cijena je oko 500 kuna sve ispod je podcijenjivanje posla .300 kuna plafon
Volio bi upoznat tipa koji za 3 sata promjeni korpu i lamelu.Očito si ljudi ne mogu dokučit koliko je potrebno vremena za taj zahvat i kakav je to posel.Gledajte izmjenu ulja i filtera na autu pa ćete vidjet da samo za to treba sat vremena,sve po pet minuta ali se nakupi.3 radna sata
Onda najbolje da sami probate taj dio kolača,poslije vas bum pital da i meni zamjenite za 3 sata ,ak netko za toliko mjenja korpu i lamelu ja sam prva mušterija makar vozim automatica,imam ladu nivu i dam odma 300 kuna da joj neko promeni lamelu i ima kompletnu radionu na usluzi:grin:ako zaračuna više od 3 sata znači da je ****ek
Netko me zvao?Ma da mi je upoznat lika koji bu mjenjal za 300 kuna.Pa vulkanizer ti uzme stoju da promeni gumu ,nije isto mjenjat set kuplunga i ulje ili sviječice.Mislim da ima jako puno ljudi na forumu koji ni neznaju kam taj dio dođe.Za tristo kuna ugrađivam komplet kuplung na deklin od motora i plaćam gablec.:grin: