Nije mi sjeo Amazon. Morao sam istraživati kako kontaktirati prodavatelja. :wtf: Koliko vidim, opcija za drektan kontakt će mi se pojaviti tek nakon što naručim.Pitaj trgovca najbolje
Nisam u HR.al ne šipaju u HR, to ti nije problem?
Thx.Imaš na eBayu, 13 funti skuplje
Imam nalog i koristio sam ga do sada tri puta. Jesu malo skuplji ali usluga je vrhunska.
Di si?Nisam u HR.
Ima li kakvih novosti u vezi ovog?uzeo bih Anker Roav C1 kakvu imam u c4, ali amazon.co.uk ne dostavlja u HR vise. Nasao sam ju na amazon global, ali onda je postarina 50% cijene kamere.
Ima, eno je u autu vec dva tjedna
Ja sam uzeo u Nizozemsku i imao osobnu dostavu
Da, mala je, ne vidi se, kvaliteta je ok. Budem stavio video kroz koji dan. Kabel je ok duljine za c4, za VTS prekratak. Kod c4 sam stavio na vrh sajbe kod vozaca i ne smeta mi, a u VTSu bi mi smetala pa je kod suvozaca nize dolje i jos su uticnice kod naslona za ruku i kabel ispadne prekratak.
Da, u sredini i stoji, ali sa suvozačeve strane, malo niže u odnosu na retrovizor.Hah, znaci u sredini gdje je retrovizor ti ne bi stigla?
Meni su ti punjači koji dođu uz njih katastrofa. Onaj dio što ulazi u utičnicu upaljača je ogroman, nije mi jasno kako naprave tako preciznu finu i malu kameru a onda utikač od punjača bude kao pištolj za sipanje gorivaNasao sam podatak da je 3.5 m kabel