Re: C 3
Ma ja se sa tim dječjim bolestima uopće ne zamaram. U tvom autu je HDI motor koji se ugrađuje u cijeli niz vozila već duže vrijeme, većina dijelova je zajednička za dosta vozila iz PSA grupacije, od raznih ručica, prekidača, radia i sl. tako da mislim da je uopće besmisleno govoriti o nekim provjerenim i neprovjerenim dijelovima. Ima ih lošije i bolje kvalitete, a to ti se na kraju svodi samo na to koliko imaš sreće. Ja sam imao dosta auta (dva fiata, jednog opela, dvije škode, sad audia), sa kojima sam bio zadovoljan. Svaki je u nečem bio bolji, a u nečem lošiji - međutim, ni jedan nije bio loš. Između njih je bio i jedan japanski (iako sam kasnije saznao da se i on proizvodi u nizozemskoj - mitsubishi carisma), i njega sam kupio samo zbog toga jer kao slove za jako kvalitetne, a samo sa njim sam imao problema sa motorom (najprije bosch pumpa, nakon toga glava motora, pa prikupljanje dijelova za njega...), tako da sam opet prešao na europske, jer dijelova ima na svakom kiosku (i original i zamjenskih). Zato bez brige, mislim da ni ti nećeš imati problema... Novi auto je novi auto