Koliko vrijedi...

dinko1981

Well-known member
Pa sigurno nije svejedno dali kupuješ auto sa 50 ili 150 tkm, a definitivno neznam od kud ti ta informacija da do 250 nemaš ulaganja. Pogotovo kad govorimo o modernom dizelu. Ali nebitno, svatko ima svoje mišljenje i pravo da troši pare kako zeli i smatra da je ispravnije.
Obožavam ovakve komentare...

Radim od kuće, nemam vikendicu, ne idem na more. I kaj bi onda trebao, sjesti u auto i ići se bez veze voziti samo da nakupim kilometre? Kada mi je auto trebao koristio sam ga, kada mi nije trebao stajao je u garaži.

BTW: Ne idem ni u crkvu. ;o)

A onda je svizac zamotao čokoladu.

Razmišljam o prodaji zato što sam ostao na cesti nakon što mi je kvačilo propalo. To je poznati problem kod Citroena koliko sam imao prilike vidjeti ovdje na forumu. Nakon ovog iskustva se počinjem pitati što će sljedeće otići i koliko ću novaca morati utući u ovaj auto. Tako da si ovo o 250k možeš objesiti mačku o rep.

A ovo za glupe ljude koji prodaju auto prije nego prijeđe 250k ti stvarno nije trebalo.
Prijatelju ako ćeš zbog jednog kvara mijenjat auto onda rađe vozi bicikl, i to neki bez brzina. Imaš auto koji te može poslužit još dosta godina a za te pare ne možeš kupit ništa bolje, ma ni za duple pare jer sve šta je novije je paralelno i nekvalitetnije.

djuan

Active member
Obožavam ovakve komentare...

Radim od kuće, nemam vikendicu, ne idem na more. I kaj bi onda trebao, sjesti u auto i ići se bez veze voziti samo da nakupim kilometre? Kada mi je auto trebao koristio sam ga, kada mi nije trebao stajao je u garaži.

BTW: Ne idem ni u crkvu. ;o)
Ajde ajde, zezam te malo 🙂
Pa kaj nisi gledal Mućke, 2. epizoda prve sezone, kad je Delboy prodaval auto 😅.

Scorpyo

Active member
Zbog cene kvara ili samog kvara?
Zbog samog kvara. Ionako sam razmišljao da bi možda bilo vrijeme za zamjenu dok još mogu dobiti neke poštene novce za auto i dok se još može naći auto koji nije EV ili hibrid, kvar me samo malo pogurnuo u smjeru zamjene...

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Kako god ti odlučiš, tema je otišla široko od tvog pitanja koliko vredi :D. Ja se nekako držim ovoga, jer znam u kakvom je stanju. Da uzimam nešto drugo polovno, ne znam sta moze da me dočeka. Iskreno, koliko se vozi vece je pitanje da li mi treba uopste. No, i to sto mi povremeno.treba, mnogo znači.

Memphis

Active member
Kolega je isti takav medveščak, 2014. sa 200 tkm prije godinu i pol danaprodao za nekih 6000 eura.
Stavi cijenu koju misliš pa ćeš vidjet jel ima interesa. Netko voli aute sa malo km bez obzira na godine dok drugi nisu spremni toliko skuplje platit isti model sa manje km.

Na vrh