Milosh Test 10. srpnja 2019. #21 Mirage je rekao: Imam novost curi ulje negdje na bloku motora ali mi je nedostupno za slikati moram skinuti točak. Više... E jbg, kako može curiti sa 30 000 km! Mislim, znam da može, ali ne bi trebalo, takve greške dijelova su baš rijetke.
Mirage je rekao: Imam novost curi ulje negdje na bloku motora ali mi je nedostupno za slikati moram skinuti točak. Više... E jbg, kako može curiti sa 30 000 km! Mislim, znam da može, ali ne bi trebalo, takve greške dijelova su baš rijetke.
markan1000 Well-known member 10. srpnja 2019. #22 To s tvojim autom stvarno nešto ne štima za zamisliti se. Mislim, u Citroen ima šlamperaja koliko hoćeš, međutim uglavnom to nisu neke preozbiljne stvari na manjoj kilometraži. Ovo što ti nabrajaš je stvarno čudno
To s tvojim autom stvarno nešto ne štima za zamisliti se. Mislim, u Citroen ima šlamperaja koliko hoćeš, međutim uglavnom to nisu neke preozbiljne stvari na manjoj kilometraži. Ovo što ti nabrajaš je stvarno čudno
Mirage Well-known member 10. srpnja 2019. #23 Imam hrpu obaveza vidjeti ću idući tjedan da skinem kotač i pogledam gdje curi.
track Active member 17. srpnja 2019. #24 Update o problemu teme: Kompresor klime zamijenjen u garanciji.
track Active member 17. srpnja 2019. #26 Mirage je rekao: Znači da bi trebao i ja to provjeriti. Više... Situacija je da su mi rekli da taj kompresor bruji i da im je to "mana". Kako sam ja razumio, samo bruji ali grije i hladi normalno i nije havarija. Posto sam jos pod garancijom, isli smo na kompletnu izmjenu i stavili su neki noviji model navodno jer se onaj koji sam ja imao "vise ne proizvodi". Inace je auto na skoro 80 000 km.
Mirage je rekao: Znači da bi trebao i ja to provjeriti. Više... Situacija je da su mi rekli da taj kompresor bruji i da im je to "mana". Kako sam ja razumio, samo bruji ali grije i hladi normalno i nije havarija. Posto sam jos pod garancijom, isli smo na kompletnu izmjenu i stavili su neki noviji model navodno jer se onaj koji sam ja imao "vise ne proizvodi". Inace je auto na skoro 80 000 km.