Kromirani prednji dio

mladenbl

New member
Moze li mala pomoc, ako neko zna :D

da li neko zna koji je broj dijela / sifra za prednji znak koji se nalazi na braniku i poklopcu motora i zadnji znak koji se nalazi na gepeku za redizajnirani znak, modeli od 2012 godine pa na dalje?

mladenbl

New member
Lako bi ja to da imam saobracajnu kod sebe :D Nisam i necu biti u prlici da imam saobracajnu pored sebe, pokupio bi ja na osnovu svog broja sasije te podatke, ali nemam saobracajnu :D
Zato sam pisao ovdje, da vidim da li mi neko moze poslati te oznake :D

Milosh

Test
Budi oprezan kad budeš naručivao te znake za zadnji kraj. Èlan foruma Poginaldo je to naručivao za svoj C5 (farbao auto pa htio staviti oznake od redizajniranog) i naručio po broju dijela ali dobio neka veća slova od normalnih, uglavnom, imao je problema da nađe pravi broj dijela da naruči pravu stvar.

mladenbl

New member
Budi oprezan kad budeš naručivao te znake za zadnji kraj. Èlan foruma Poginaldo je to naručivao za svoj C5 (farbao auto pa htio staviti oznake od redizajniranog) i naručio po broju dijela ali dobio neka veća slova od normalnih, uglavnom, imao je problema da nađe pravi broj dijela da naruči pravu stvar.
Trebaju mi za kolegu brojevi ta dva dijela, kako bi mogli da skinemo stare oznake za prednji i zadnji znak. Mislim da ce se moci zamjeniti prednji znak sa njegovog auta sa redizajniranim znakom na haubi. Pisati cu Poginaldu, pa da vidim sta je on napravio po pitanju toga :)

Na vrh