Novi far za 900kn, 750 kn na manje rabljeni za Ceed, svi već u Hr. Slična situacija sa C4. Ništa bolja sigurno.To sam napisao iz sljedećeg aspekta koji je također vrlo bitan kod biranja (novog) auta:
- koliko košta npr prednji far, zadnja lampa i prednja hauba za 5 godina star C4 a koliko za Hyundai ili Kiu iste klase i starosti te gdje ih se sve može s lakoćom pronaći?
za probleme ne znam, ali ako ćeš iskreno nije ni najprecizniji ni mjenjač s najkraćim hodom na svijetu što nikako ne znači da je problematičan!Molim Te,čitao sam dosta po nekim forumima o problemima sa mjenjacem i sl.
Pisu uglavnom o tome da je to bilo u prvim serijama od prije 2-3 godine,kakva je sada situacija,vjerujem da su to bile neke porođajne muke.
Znam da se svaki auto kvari,cak dva potpuno nova automobila mogu biti bitno razlicita po tom pitanju...
Ja sam pak imal dobrih iskustva u ovlaštenom..Novi far za 900kn, 750 kn na manje rabljeni za Ceed, svi već u Hr. Slična situacija sa C4. Ništa bolja sigurno.
U praksi sam doživio čekanje od desetak dana(i odustajanje) na ovlaštenog Citroena da mi nabaci šaraf oduhe rashladnog sistema... Doma paralelno servisiramo i Kiu i nikakvih čekanja nikada nije bilo. Èak je i usluga puno kvalitetnija, a nemaju fensi salon ko Citroen.
Ovo zabrijavanje u automobilske marke ko u religiju mi je smješno. Voliš Citroen super, volim ga i ja... al ne treba crnit druge marke bespotrebno.