Kvačilo olitiga kuplung šteka nakon zamjene cilindra

visaluteju

Well-known member
Ovdje sam opisao kakav sam ja cirkus imao sa kvacilom, ima jos dole par postova ispod, slistajte, da je nakon reklamacije i ponovne zamjene seta kvacila sve ok.
Moram naglasiti da se ne sjecam da sam ja imao nesto tog praznog hoda papucice, ili je isti kao sto je i bio nakon promjene kvacila pa nisam primjetio razliku. Provjerim / isprobam to u toku dana pa javim

https://www.citroenforum.hr/threads/auto-trese-nakon-zamjene-kvačila.9894/post-199196
 

Scorpyo

Active member
Pa ajmo reći da je i kod mene od prilike isto. Definitivno malo drugačiji osjećaj nego sa starim cilindrom koji traži privikavanje, ali sa obzirom da je osjetno mekši ja se ne žalim.
I meni je sada mekše kvačilo nego sa prvim zamjenskim cilindrom. Izgleda da mi jedino preostaje da se priviknem na novo normalno a korpa ako ode, j**ga, nisam imao sreće...
 

Scorpyo

Active member
Sve se to da zameniti, nije vredno nerviranja.
Ne nerviram se toliko ja koliko se nervira moj novčanik.

10 godina vozim auto bez ikakvog kvara. Od toga ga 9 godina servisiram u ovlaštenim servisima i prvi put kada ga dam u neovlašteni kvarovi se odjednom krenu redati...
 

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Da, nažalost slično iskustvo sam imao sa prošlim autom. Nema servisa koji me nije zajebao, da izvines na izrazu. Sada imam 2 servisa koji su korektni, odnosno nisam imao ni jednom reklamaciju. Pokusaj naci drugi, jer ovaj definitivno nije adekvatan.
 

Machi89bg

Member
iz mog iskustva - ako das u ovlasceni - skupo ce da kosta, ali ce djelovi biti bolje kvaliteta i mala je sansa da nesto ne valja, ja jos nisam imao slucaj da se vracam u ovlasceni na zalbu da nesto ne valja, mirna glava ali novcanik prazan :)
 

Scorpyo

Active member
Jedini ovlašteni sa kojim sam stvarno bio zadovoljan je bio CIB Commerce.

Mislim da budem ovome neovlaštenom dao još jednu priliku. J**i ga, teško se odreći servisa koji ti je doslovno preko ceste a i ne vjerujem da bi me išao namjerno zajebati jer smo zajedno odrasli.
 
Na vrh