DS9
Active member
Pošto je reč o plastičnim lajsnama, evo nečeg što sam ovog leta pisao za CFS u namenskom podforumu o c3ojkama:
Pitalica za iskusne majstore, meštre i maestre - šta prikazuju ove tri slike? :kava:
Pomoć prijatelja
Radi se skorašnjem putu za Grčku, negde u Makedoniji, sve ok do 125 km/h, na 130 km/h počinje strašno lupanje... :wtf:
...vozačica zaustavlja auto u zaustavnoj traci :angel: bukvalno odvaja od usta :whistling: rešavajući stvar za minut :wub: i nastavlja autoput istim tempo(mato)m.
rijatelj:
Ključna reč: Orbit Professional Fresh Mint
P. s.
Ozbiljno,
Pitalica za iskusne majstore, meštre i maestre - šta prikazuju ove tri slike? :kava:
Pomoć prijatelja
Radi se skorašnjem putu za Grčku, negde u Makedoniji, sve ok do 125 km/h, na 130 km/h počinje strašno lupanje... :wtf:
...vozačica zaustavlja auto u zaustavnoj traci :angel: bukvalno odvaja od usta :whistling: rešavajući stvar za minut :wub: i nastavlja autoput istim tempo(mato)m.
rijatelj:
Ključna reč: Orbit Professional Fresh Mint
P. s.
Ozbiljno,
to definitovno rešava stvar. Kada mi se pre više godina slično desilo sa lajsnom na suprotnoj strani, svom prijatelju/majstoru sam u prodavnici za boje, lakove, lepila... kupio namenski crni silikon za lepljenje vetrobrana a on je to iskoristio da zalepi lajsnu. Mislim da je to sredstvo koštalo nekih oko 7-10 evra, za standardno pakovanje silikona (koje može da se montira i na istiskujući "pištolj").servisu za auto stakla... imaju oni jakih ljepila
Posljednje uređivanje: