Novom, sezonski aktualnijom temom, zatvaramo šampionsku senioricu od teme otvorene prije osam godina: Općenita iskustva s kvalitetom i vrstom guma
Novu započinjem uz aktualan video.
Novu započinjem uz aktualan video.
Neće niti jedna od njih biti premium. Da hoće već bi bile, odnosno takva bi im bila cijena a i shodno tome performanse. To su gume istog cjenovnog razreda (hankook, nexen, fulda, falken i sl) i sličnih karakteristika. Zajedničko im je jendo da su loše na mokrom što ih izdvaja iz premium igrača ali opravdava povoljnijom cijenom.Dok recimo Sava neće nikada težiti da bude najbolja. U svojoj grupaciji je 4, 5 rupa na svirali?
Glavešine neće nikada dozvoliti da jedna Intensa prismrdi Goodyearu, kao što niti jedna Uniroyalka neće biti na razini Michelina.
Koreanci su po tome pitanju slobodni i teže biti u klasi Goodyeara i Miše, žele biti dio ''premium'' ekipe, što se po meni već dosta i osjeti na samim gumama. I sve je to krasno dok su jeftiniji, solidne gume za manje para, no ako se zalete s cijenama za koju godinu...
Nakon svjesne odluke vodećih, bar 10-15 godina, dok se ne ugradi ljudima ideja u glavi, valjdaPostoje već 70 godina tak da ne znam di je granica kad se prelazi u premium
I raste, probili su se pa si to dozvoljavaju, nisu više best buy ko nekada... pa ih ja već u par navrata preskačem. Nexen je tu otprilike gdje je Hankook bio prije cca 10 godina... skoro pa damping cijene s obzirom na kvalitetu.Da hoće već bi bile, odnosno takva bi im bila cijena a i shodno tome performanse.
Kako koji model, pošto imaju u ponudi sve od Energy smeća do PS4 (i boljih) koje su među najboljim gumama u klasi.Recimo mene zanimalo pa pitao svog gumara i on kaže ako hoćeš premium onda michelin pa tek ostali e sad ja smatram da on ipak zna bolje od mene. Ali ovdje na forumu michelin ne kotira visoko.
Ako se dosad nisu na svijetskom tržištu pozicionirali kao Premium igrači onda neće ni kod nas.Nakon svjesne odluke vodećih, bar 10-15 godina, dok se ne ugradi ljudima ideja u glavi, valjda
U zadnjih pet godina se dosta guraju, prva ugradnja na S klasu i 7icu, sponzoriraju Real Madrid... svakako su na putu.
A kroz višegodišnje druženje mogu potvrditi rast kvalitete, po meni su bliže premium grupi neko srednjoj klasi. Èak i kod zimskih, što je malo veći pothvat.
Zna se kaj je premium (Michelin, GY/Dunlop, Bridgestone, Pirelli, Continetal) ujedno i najveći proizvođači guma na svijetu, ostalo su sve kompromisi.Recimo mene zanimalo pa pitao svog gumara i on kaže ako hoćeš premium onda michelin pa tek ostali e sad ja smatram da on ipak zna bolje od mene. Ali ovdje na forumu michelin ne kotira visoko.
Eto, možda se tebi posreći pa dobiješ gumea i našao sam par čudnih komentara o njima gdje ljudima nije isporučena roba.