Profiler07
Well-known member
Mislim da je taj PS71 potpuno isti kao HS51 samo su mu dali drugo ime zbog velicine jer HS51 ne postoji veci od 16"
Ako ti trebaju tek za drugu sezonu i imas luksuz čekanja - čekajKako vam se čini Kumho Ecsta PS71 245/40/19 za 840kn? Isplati li se čekati black friday ili kupiti sada za tu cijenu?
Nije mi problem pričekati, ljetne ionako idu negdje na proljeće, gledam kakve su prosjecne cijene PS71 i koliko vidim krecu se od 880kn do 1070kn po gumi, s nekim prosjekom od oko 950kn tako da je ova ponuda od 840kn sasvim ok. Ali mislim da si u pravu. Sutra cu jos nazvati, nisam pitao dali je cijena za gotovinu ili karticu, za keš znaju spustiti jos 50tak kn po gumi.Ako ti trebaju tek za drugu sezonu i imas luksuz čekanja - čekaj![]()
Cijene polako ali sigurno idu gore, tako da...Ako ti trebaju tek za drugu sezonu i imas luksuz čekanja - čekaj![]()
Dobre su šanse da će raditi (za nešto starije tipove PSA vozila). Ako je kao na slici; ID im ima po 8 znamenki i to je ono što Diagbox pita.Kolike su šanse da ovo neće biti sranje? Jel netko kada uzimao TPMS sa alija?
Jedan originalni je 700 kuna sa popustom, tak da...![]()
U Diagboxu odabereš Popravak, zatim odabereš Test po računalima i označiš ono za provjeru tlaka u gumama (DSG). Kad ti se taj ECU otvori, opet odabereš zadnju opciju (Popravak) i onda ćeš unutar nje imati izbornik za upisivanje / upoznavanje ili uparivanje TPMSa. Odabereš ručno upisivanje, uneseš one ID oznake za svaki kotač (zapiši prije montaže) i to je to!Ček, kak se to uparuje?
Riječ je o C4 I, 2006. godina
Da, na svakom ventilu ti je taj ID. Za DiagBox treba imati 8 znamenki. Ako je slučajno samo sedam, dodaš 0 ispred...Taj ''Value'', gdje se to moze pronaci? Piše li to na samom ventilu? Ja imam samo Lexiju, trebao bih nabaviti Diagbox.
Ne moraš svaki put iznova upisivati.Hvala ti puno
E, a jel to onda moram raditi svaki put kad promijenim set (ljetne i zimske) ili može naučiti 8 senzora?
Da, na svakom ventilu ti je taj ID. Za DiagBox treba imati 8 znamenki. Ako je slučajno samo sedam, dodaš 0 ispred...
Ako je 11 znamenki, onda ti treba hexadecimalni konverter ili neki profi-tool da to pretvoriš u vrijednost koju Diagbox prihvaća (8 znamenki)...
Kad kažeš da imaš "samo Lexiju" to znači da imaš samo kablovinu za spojiti na OBD port u autu, ali ne i software na laptopu?
Hvala!Da, na svakom ventilu ti je taj ID. Za DiagBox treba imati 8 znamenki. Ako je slučajno samo sedam, dodaš 0 ispred...
Ako je 11 znamenki, onda ti treba hexadecimalni konverter ili neki profi-tool da to pretvoriš u vrijednost koju Diagbox prihvaća (8 znamenki)...
Kad kažeš da imaš "samo Lexiju" to znači da imaš samo kablovinu za spojiti na OBD port u autu, ali ne i software na laptopu?