Marko
Well-known member
sasvim sigurno!auto je garanžiran možda je i to pomoglo
sasvim sigurno!auto je garanžiran možda je i to pomoglo
ja imao nano premaz na bivšem autuJedno upozorenje za forumovce!Nemojte stavljati ona sranja nano premaze na vjetrobranska stakla:
Ja naručio na Kolektivi i stavio kad sad novi brisači stružu i preskače a trebaju ti jer ne bježi kiša sa stakla kako ih oni hvale!A lik kom sam reklamirao pita me jesu li mi možda suha stakla kad škripi(zamislite to još te pravi retardiranim)
Mali Update:Uzeo neki dan neke UNITEC po 21 kn/kom, jedan za prednju, a jedan za zadnju šajbu (Xantia).
Greška prva:
Nisam pazio kako izgleda zadnja metlica pa sam na kraju morao preseliti gumicu sa nove na staru metlicu
Greška druga:
Nisam pazio pa nisam primjetio da stara metlica vozačkog dijela ima "spojler" , a ova nova ne. Svejedno sam ju stavio, a staru sačuvao za svaki slučaj.
Kako kažu: "Vrag je u detaljima"!
Èekam prvu kišu da probam, pa kaj Bog da. Ak niš spušio sam 21 kn, zadnja će ostat kakva je da je
Imao sam ja UNITEC FLEXI godinu dana i bile su odlične, međutim nakon točno 1 godine postale su neupotrebljive..Mali Update:
Metlice se ponašaju sasvim OK, pogotovo za tu cijenu koliko su plačene.
Ostaju gdje jesu, još mi preostaje promijeniti suvozačku.
Ukupan trošak 63 kn, po koliko izdrže
Vidjeh da taj UNITEC ima i AERO modele po cca 35-40 kn, vrijedilo bi ih makar probati...
Uhhh puno, puno nemam para za tako skupe metliceu Metro-u bosch eco za 60kn
To cijena litre motornog ulja, onog finog... :disgusted:60kn rade svoj posao
Slazem se i jos ostane za 0,5 k kiselog mlijeka, tocak jegera i pola kruhaOvo je metlica:
Uhhh puno, puno nemam para za tako skupe metlice
Pa 2 komada unutra, a recimo da ih promijenim svake 2 god nije baš skupo.To cijena litre motornog ulja, onog finog... :disgusted:
Ovo je metlica:
http://occupyfun.com/media/photos/10/1816-windscreen-wiper.jpg
I rješenje za stražnje staklo naravno:
http://images.cheezburger.com/completestore/2011/9/3/cd2e19b8-4753-418c-a899-8afd30402ebb.jpg
Takve sam ja jednom kupio....zamisli,dva brisača za 16 kunaJa uzimam za zenin auto u KTC-u neke bezimene za 16 kn dobiju se 2 komada u paketu iste duzine, dobri su 4-5 mj, pa promjenim, kostaju me oko 24 kn po izmjeni prednji vozcki, prednji suvozacki i straznji. Mijenjam poslije zime i nakon ljeta