Mobiteli - iskustva i preporuke

visaluteju

Well-known member
Milose nema na cemu
Cutac ocjena je 4.5 ne znam sta si nasao. Zove se friendly for facebook. Ikona plavi svemirac :) ja je koristim 2 godine ekstra je

Cutac

Prèkaroš
Citao sam reviewe, ne cine se zadovoljnima.

Gdje mogu kupiti maskicu za mobitel? Dobio sam neku slim sa mobitelom, ali htio bih neku deblju.

Narucio sam si sa aliexpressa, ali htio bih kupiti neku prije mora.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ako nije Samsungov flagship onda nigdje :D Šalim se, možda negdje ima al treba povećalom tražiti...

A reviewovi... šta to neko gleda? :D Skineš, probaš, valja/nevalja i pičiš dalje.

Cutac

Prèkaroš
Ja reviewe gledam čisto zbog sigurnosti i kompromizacije podataka.
Imam bitnih stvari na mailu i imam aplikaciju banke pa recimo izbjegavam Kineze i Cheetah mobile.

Budem obisao standove u areni i avenue mallu, valjda ima nesto debelo, pa makar ruzicasto sa pimpacem na zadnjoj strani. :D

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
A pazi ideju. Stavi krep papir preko bitnih djelova i prešpricaj ostatak sa onim bitumenom za postroj auta :D

Cutac

Prèkaroš
Ma već sam na stavio onu crnu traku na rub kamere(izbočena je, a maskica ide milimetar preko izbočine) i na sva kritična mjesta.
Ružno, ali ljepše od oštećenog mobitela. :D

toma

Active member
stavite si AppSales aplikaciju. Dosta dobrih aplikacija sam si skinuo za mob kada budu na popustu ili ih daju free..npr torque pro aplikacija itd

Cutac

Prèkaroš
Evo, mjesec dana korišenja, super mobitel!
Pogotovo baterija, traje po tri dana uz 7-8 sati SoT-a. Ludilo!

Evo me na 55%, 5 sati SoT dan i 18 sati od punjenja.
No, ima mana, kvaliteta zvuka. DAC je očajan i u kombinaciji sa prosječnima Sennheiser CX300 II pjesme zvuče loše, zaista loše.
Uštekavanjem istih slušalica u FiiO DAC stvari su daleko bolje, a o kombinaciji Marantz-Audio Technica da ne pričam, stvarno je ružno nabiti slušalice u uši i spojiti ih na mobitel :D

Tako da, ako niste zahtjevan slušač, mobitel nema manu!

mladenbl

New member
Posto je ova tema, da ja iznesem nekakvo svoje misljenje. Ja vec godinama koristim samo Apple uredjaje, pocevsi od iphone, ipad i mac. Meni vise odgovara IOS opretivni sistem na telefon za razliku od Androida, kao i Mac OS za razliku od Windows-a.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
I meni, na mobitelu ;)
Jedva čekam da 5s umre da mogu na SE preć... ali neda se go*no :D

mladenbl

New member
Meni na svemu vise odgovara Apple nego bilo koji Androdid ili win.
Mozada je to zbog posla, ali i prije nego sto sam poceo da radim, koristio sam samo Apple.
Da se sada ne lazemo, koristim Apple sigurno vise od 10 godina.

Na vrh