Moj C4 1.6 e-HDI 115 Business

Krky

Lakerski profesionalac
Ali 10 somova nabrojat za 8g star auto?:confused:
gotovo pa da ih nema ispod 250tkm za te pare..
el uopšte ima taj model sa 5 vrata?
Za 10 somova možeš naletet na Citroen 2014g

Cutac

Prèkaroš
Sta je je, u zavojima je doma, ali na duzim relacijama je drek u odnosu na c4.
Tvrd, krutih sjedala(meni malo stisce ramena), ali motor i mjenjac su predobri. 2.0 150 konja.
Govorim za ovaj iz 2014., ali to je to, Golf kao svaki drugi :D

hahehihoh

New member
Prosle godine sam za iste pare kupio 2 god. starog Citroena pa cu sad za iste pare probat jos 7-8 god. Starog audija :D A3 sportback s-line ima 5 vrata.

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Ali 10 somova nabrojat za 8g star auto?
gotovo pa da ih nema ispod 250tkm za te pare..
Nadrealna cijena za moje pojmove, ali se čini da kupaca ne manjka. ;)
Jel netko uspoređivao cijene A-trojki na mobile-de i autoscout24 u odnosu na ovu stranu Alpi?

ZlatkoC4

Well-known member
Ma ne bih on stigao C3 ima sreće što ga je krky propustio nije htio stisnuti C3 pa da posrami audi :D vozaći C3 su đentlmeni :D puštaju dame ispred sebe

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Možda ima po autokućama koji A3, pa da probaš sa zamjenom. Vidim da ovi kod kojih prodaješ auto imaju A4vorku zanimljivu... samo biš se morao još dosta rastegnut :D

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Pa pošto je čovjek vlasnik Citroena, vjerujem da shvaća što su neopravdane predrasude. Alfa je Citroenašima logični korak dalje ako se želi sa nekakve udobne na sportsku stranu preć :grin:

hahehihoh

New member
Za sad ce auto ipak ostati kod mene, jer sam poceo razmisljati o migraciji na zapad (švica). Imam tamo pola familije pa cu i ja polako pakovati ako bog da :)

hahehihoh

New member
Hahaha da :)
A vijerovatno ce samnom gore i C4, naravno ako se doteram do gore:)

U ponedeljak idem na put u Švicu, cca 750 km. Uvijek se malo bojim, da me C4 ne bi pustila na cesti, iako me još nikad nije. Osim ulja i tlaka u gumama, šta je pametno još pogledati (prepostavljajući, da imam do servisa još 2 tkm, znači kad se vratim treba ga polako uraditi)?

Na vrh