Silentshoot
Active member
To si na orginalni radio spojio ove zvučnike?
Ove je majstor u NS imao kod sebe za smješne novce i sam ih je ugradio ja sam samo kružio. a tweetere nisam dirao. ima u planu poslje poslje neki subwoofer ali će onda ići i vjerojatno kontabitilni komlet radio sve od pioneera. prednji ljevi mi je već par puta štekao pa zato su izvađena sva četiri.A zašto si stavio koaksijalce naprijed? Jesi izvadio tweetere iz kokpita ili što?
E to kad budeš radio, idem s tobom. :grin:ali će onda ići i vjerojatno kontabitilni komlet radio sve od pioneera
sve može funkcionirati kao i tvornički radio.jel možemo ići u menije preko srednjeg displeja? Mislim, jel bi radilo pod tipkom "List", ona nota(za štimanje equalizera) i to sve?
USB i AUX ostanu ista utičnica?sve može funkcionirati kao i tvornički radio.
mogu ostati oba ulaza.USB i AUX ostanu ista utičnica
ne paše svaki.Jel skupa konverzija? Koji radiji pašu, neki određeni ili svi?
puno više instrumentala, pozadine, glas se čuje razgovjetnije oštrije nego li je to bilo prije izmjene zvučnika.Zlatko, ako nije tlaka molim te malo opsirniji opis promjene zvuka.
Hehe, da ne bi 1500 euracjena je podosta visoka ako se ide na ful funkcionalnost. sve ovisi od želja i mogučnosti.
a kreće se od 300-1500 eur.
Traži:Kako bi se mogle zvati na engleskom one lajsne na donjem djelu kad se otvore vrata koji si kačio na 6 stranici
svidjaju mi se, da ih potražim na ebay-u a nikako ne uspjevam naći