Moj C4-II 1.6 Hdi 92KS. Babilon-crvena.

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Super! Baš me zanima kako će izgledati s Bostonkama.

P.S. Kako si krenuo, završit ćeš još na gewindicama, pa malo, malo - subwoofer u gepeku... :cool:

Krky

Lakerski profesionalac
Zlatkec, jako lijepo :cool:
Nemreš si zamislit kak bi mu dobro stajale neke otvorene 17-ice.. :cool:
Odijelo čini čovjeka a dobre felne auta..

ZlatkoC4

Well-known member
Zlatkec, jako lijepo :cool:
Nemreš si zamislit kak bi mu dobro stajale neke otvorene 17-ice.. :cool:
Odijelo čini čovjeka a dobre felne auta..
Znam da bi ali bi gume ljepo koštale:grin:
Ovo mi je zlatna sredina a i boston nisu loše felne, u utorak idu na auto sam se narućio za montažu balans i pregled svjetala sve gratis ka član Hak-a

ZlatkoC4

Well-known member
Evo neki dan mi je Ivan bacio bubu u uho kad je u jednoj temi stavio mini usb uz kovanicu.
Pa sam ja naravno otišo do trgovine našao mini usb 16gb u sivoj boji širok je 4mm.

Pa sam naravno mp3 stavio na njega, ali sivi ali se niti ne vidi, ali ja znam da je siv?
hm.. pa ima se babylon crvene a i laka:grin:
pogađate ofarbao sam ga da da.
slike govore tisuču rječi:grin:

ofarban usb stik

aux i usb ulaz, te do njega ulaz za upaljač, meni služi za punjenje mob.

Babylon crveni USB:grin:

preklopio usb i ne smeta niti malo poklopac zatvoren 95%

I jedna bočna snimka.

kao što je tu netko jednom reko besposleni pop jariče krsti:D
ja danas kosio travu, sredio malo po dvorištu pa onda red boje red trave itd.:grin:

Silentshoot

Active member
To si mogao preko ebaya kupiti, jeftinije je :) s tim da imam pitanje? Radi li normalno, mislim sve pjesme, i da li vidi sve pjesme na usb-u? Jer ja sam prvo imao 16gb pa sam imao taj problem, ubacio na 8gb i onda sve radi...

ZlatkoC4

Well-known member
To si mogao preko ebaya kupiti, jeftinije je :) s tim da imam pitanje? Radi li normalno, mislim sve pjesme, i da li vidi sve pjesme na usb-u? Jer ja sam prvo imao 16gb pa sam imao taj problem, ubacio na 8gb i onda sve radi...
uzimam 99% ono što vidim. a 99kn nije puno usb podržava usb 3.0
Da radi potpuno normalno napravio sam 7 mapa po žanrovima i svih 7 otvara bez problema sve na 320 kbps stavio nešto više od 300pjesama:grin:

Silentshoot

Active member
Hmmm...ajde super,meni nije htjelo, stavio iste foldere na onaj od 8gb i radi,ali eto na kraju mi se pokazalo da mi je taj kapacitet i više nego dovoljan...

Krky

Lakerski profesionalac
Hmmm...ajde super,meni nije htjelo, stavio iste foldere na onaj od 8gb i radi,ali eto na kraju mi se pokazalo da mi je taj kapacitet i više nego dovoljan...
stvar je u stiku..
neki lošiji od jedva klase 4 i možda 5mb/sek
ako uzimate SD ili USB Gledajte da je bar klasa 10 i 30mb/sek najmanje..

Na vrh