Moj VTS :)

Cutac

Prèkaroš
Budem probao BMW-ovu proceduru namjestanja podizaca, zatim malo autoceste i kilometara.

Malo autoceste i par puta po 7 tisuća okretaja i kliktanje u leru je prestalo :angel:
No, za svaki slučaj usuo STP aditiv za injektore, nek se nađe.

Ako uopće postoji osoba na ovom forumu koja otvara ovu temu...

:grin:

A vi svi, recite ženama da same prave francusku salatu, da same okrešu bor, nek vas puste na miru jer vi ćete biti zauzeti držanjem palčeva da ja sutra uspijem složiti branik i farove.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Isprobajte far na testeru kod nekog električara... ako ne diže ni tako, vjerovatno je do solenoida, koji se da popraviti.

Cutac

Prèkaroš
Malo sam klimao sjenilo preko tipke za stranu, mkzda se dobije. Sad ganjam dvokomponentno za branik.hvala na odgovoru :)

Sve složeno, super izgleda. Putem sam samo pokidao jednu kopču vozačevog fara.
Skužio sam da su farovi namješteni za vožnju po lijevoj strani, moram ih prebaciti. U farovima postoji tipka, nadam se da je za to.

Cutac

Prèkaroš
Jedno je kad sarafam iz gusta, a drugo kad kupujem farove u Bosni jer ovaj ne zna voziti i jer mu punac nije htio kupiti nove farove, kao sto mu je kupio auto, pa je stavio neodgovarajuće.

Ti me razumijes u tome, tak da:D

:whistling:

E da, crijevo za farove je samo začepljeno, sve je na mjestu, ima dvije pumpice.

Cutac

Prèkaroš
Ali ozbiljno, izgleda kao skroz drugi auto. Ali naravno, ženske oči me pitaju "Pa koja je razlika, ja uopće ne vidim" :D
Evo i malo ljepša fotka.

Još da padne mrak da poriktam farove i riješeno :grin:

Cutac

Prèkaroš
Hvala :grin:

Šta, zanimljivije je kada ja namještam.:D Bude i c4 došao pa ću fotkati snop na istom zidu da se usporede.

Milosh

Test
Teško ti to možeš sam namjestiti, mislim možeš, ako ćeš baš mjeriti udaljenost i visine, i naravno ako imaš ispravne vrijednosti, ali ima tu fino posla. Ako ćeš od oka namještati, nikad to nije potpuno to.

Cutac

Prèkaroš
Farovi naštimani.
Namjestio, zvao frenda da se vozi meni u susret, kaže jaki kao svaki ostali xenon.
Ali kada vozim kroz mrkli mrak, iako se vidi fantastično, lijeva strana je bolje obasjana, nadam se da će električar reći da može srediti. Ako ne, dobro je i ovako - ja vidim, a drugima ne smeta.

Cutac

Prèkaroš
Još ostaje reprogram BSI-ja, auto je sređen :grin: :grin:
I paljenje auxa...

Sad kreće, naručene crvene kapice za ventile, skenirana boja spojlera za felge, Generalke čekaju, onda možda tapetaru odem za sic(pohabala se lagano alkantara), ...
E to sam čekao, upicanjivanje :D

Neke gewinde, distance, ... :wub:

:cenzura::cenzura::cenzura:emti, kako ću na cesti završit :D

Cutac

Prèkaroš
Da znam, ali ne znam :D
Nikako da se definitivno odlucim. Ne bih htio ovu obicnu kad vec lakiram, a super mi je boja na spojleru :hm:

Na vrh