za upotpunit 'look' možeš ovu zalipit na zadnji branik, i sa strana
Kakav look? Ako mu stavim suknjicu(skirts), onda neće biti look, nego luk - ima da tjera suze na oči
Budem nabavio plastični splitter negdje, pogledat ću u Zubaku.
Nego, danas aktiviran AUX(veliko hvala dečkima u CIB-u
alacgore
, jedino što mu treba glasnoća 15 da se čuje koliko toliko(inače je na 15 gore nego na metal koncertu) i kupljen set za popravak klime.
To sam sada sredio, napokon ne kuri do ibera, a napatio sam se. Izvadi se pretinac za rukavice(8-10 šarafa), no da bi se izvukao, drže ga dvije plastične kopče u metalnom kanalu i ne bi ih izvukao da si isus. Na kraju uspio, ali budem sutra vidio ako ih mogu odrezati i zamijeniti ih vijcima ako budem trebao mijenjati dio za kontrolu smjera puhanja(iako se čini ok, ima žutu mast, ta je updateana, stara, bijela, bi se stvrdnula pa bi sve popucalo). I onda da bi se to zamijenilo(a jako je jednostavno, zamjena je trajala 3 minute), treba doći do vijaka, a ništa se ne vidi od plastike koja je baza za pretinac za rukavice(prečka iznad prostora za noge). Da bi se vidjelo, treba se uvući unutra, a to možeš samo ako si midget sa rahitisom. Ja nisam velik čovjek, a jedva sam to izvadio(servo motor) i vratio.
Da, ako nekome to ode, 350 kuna meni u ruke(150 dijelovi) i riješeno