Moj VTS :)

Milosh

Test
ali ako zamjena žarulje pepeljare popravi stropna, nemam riječi.
Rođak u Austriji je imao P407 i farovi su mu počeli stalno "plesati" gore-dole (nivelacija). Stalno su išli gore pa dole, pa opet gore, i tako u krug. Nisu nikako mogli naći uzrok i na kraju im iz nekog navodno glavnog servisa u Francuskoj savjetuju da provjere svjetla tablice. Zamijene jednu sijalicu i farovi se umire. Moraš voljeti te Francuze. :D

Cutac

Prèkaroš
:angel:

E, da pitam. Ne planiram paliti VTS-a do petka, subote, hoće mu što biti ako bude stajao tih par dana na minusu?

2mario2

Well-known member
Pa nebi smjelo jer ako je aku dobar on bi trebao držat i nakon par dana bez problema upalit. Moj VTS nije paljen od sudara i neće biti još tjedan dana i vjerujem da bude upalio bez brige odmah

markan1000

Well-known member
Bemti Cutac, pa moj C3 13 godina star stoji više dana na minusu i kresne ko mina ujutro na -10 (npr. jutros na -12). I krene bez cukanja.
Najbolje da ga dekicama pokriješ i daješ mu čaja da se ne bi prehladio...

Cutac

Prèkaroš
Bar je bilo OK sad kad sam probao :D
Zakretni su radili, dobili se sami od sebe, ali jedino što nije radilo je bila plafonjera. I kad sam upiknuo ovu, aleluja :D

I dalje mi nije jasno zašto i nadam se da će raditi kad opet uđem u auto :D:D

Cutac

Prèkaroš
Ali kad je proradilo, proradio i moj veleum i reko da vidimo ako istekam žaruljicu, hoce li se opet ugasiti.
I je, SVE se ugasilo. Sve, radio, brzinomjer, ekran, farovi, interijer rasvjeta, pozicija, zaruljice na volanu. I kad sam vratio zaruljicu nazad, nista se nije palilo. Probao sve, a ne radi. I onda se kasnije opet upalilo. A bio sam prilicno siguran da sam skurio nesto jako bitno :D

Cutac

Prèkaroš
Nabavio smirgl papir, primer i lak za felge. Sutra krece brusenje i ako stignem filer, u nedjelju ili filer ili lak. Bar se nadam, dajem si 10 dana da zavrsim.
Unutrasnjost ide u bijelu boju. I ovak se nevidi, ali to sto se vidi, nek se bijeli :D

Cutac

Prèkaroš
Nisu, jos su u Bosni :D
Gole felge, malo mi je sad prisa jer planiram sredinom trecd mjeseca ljetne staviti.

Ima malo gume na felgi. Na jednoj je ostala crna fleka od gume. Glatko je, ali crno :D

Na vrh