Moj VTS :)

gambler072

C5 enthusiast
To sigurno, ali mislim da je i sava napravila veliki korak naprijed sa uhp2. Sve zavisi od finansija, ako imas za Dunlop, uzmi Dunlop, meni do sada najbolja ljetna koju sam vozio, bez obzira na trosenje.

Cutac

Prèkaroš
Ne znam, dogodila se nezgoda i rub jedne felge sam pokidao, mislim da ću ih sve četiri dati na novo da se lakiraju, od aluminija do prozirnog laka da duraju bar 10 godina.
A ne da ja krpim...

Cutac

Prèkaroš
Plastifikacija možda?
Što se mene tiče, može, samo da se temelj dobro napravi da se riješi i najmanji trag oksidacije.
Sada em su tri od četiri felge oštećene(bile u redu, zapelo se za njih, popadale, pogulile se...), em ne mogu svu oksidaciju skinuti jer da bih to napravio, morao bih proći na prednjicu i onda ode u kürac ovo što je vani rađeno...
Tražim tko će sve skinuti do metala i lakirati i to napraviti unutar dva tjedna.

Milosh

Test
Jbg, baš ti se ne da. Pada mi na pamet pjeskarenje za to unutra, ali opet bi morao zaštititi prednji dio. Jedino kad bi sve pjeskario, ali onda si džabe radio ovo do sad.

Cutac

Prèkaroš
ali onda si džabe radio ovo do sad.
Da, ali već je džaba stanje nastupilo, felge su stajale, popadale i rubovi su se ogulili.
Sad treba srediti i iznutra, a i opet izvana.
Kog sam ja zahebao kad ovolika nesreća me snašla :D

Ruske, čekaj, to mi je sad najmanji problem :D

Doomsday

U prolazu...
Stari, baš mi je žaj... :(

Ali razumin da želiš sve ispočetka, napravit kako triba... :)

Eto, ja recimo ne mogu vidit na tuđem autu nered, a kamoli na mome... :hm:

Evo san prijatelju stavija na auto 2 ratkape prije neki dan, bez njegovog znanja... Ima već neko vrime da su mu nestale dvi prednje, nisan moga više gledat... :angel:

A nije ni to najgore... Na poslu san misecima povremeno viđa jedan lipi novi Clio, kromirani detalji, super oprema, ali zimske gume na čeličnim felgama, i ratkapama NAJJEFTINIJIM mogućim, one sa nekakvim crnim kotačem u centru i falših 5 šarafa... I tako, nema dugo, san na njih zalipija Renault logo metalne znakove... Neman pojma šta će pomislit kad ih vidi, ali meni je sad puno lakše gledat to auto... :whistling:

:D

Cutac

Prèkaroš
Stari, baš mi je žaj...
A dobro, svo zlo u tome. :hm:

Srećom pa je Krki tu da pomogne :grin: Ja ću pripremiti koliko mogu, a on će srediti sa istom bazom pa nema brige da će se negdje nešto razlikovati. Tak da će i oštećenja i oksidacija biti sređeni. :grin:
Samo da ja sutra nađem negdje P800 brusni i da stignem burazu dati felge da da Krkiju :D

E, ja sam ti slučajno dao palac dolje, fulao..

Cutac

Prèkaroš
Sad još premišljam između Bridgestonea i Dunlopa i pada mi na pamet jel ima smisla uopće uzeti gume kad ću zbog perača pasti tehnički :D

Cutac

Prèkaroš
Najjeftiniji poklopci 200 kuna.
Padam jer xenoni moraju imati autonivelaciju i perace. Tj. Farovi preko 2000 lumena moraju imati perace.

tomica0308

Well-known member
mislis da ce bas to gledat? ja kad god sam cekao na tehnickom nikad nisu to gledali a niti palili brisaci i spricali zbog xenona

Cutac

Prèkaroš
A zavisi od ispitivača. Išao sa frendom, lik jedva da je pogledao auto, samo je napravio eko i kočnice i pustio ga. A kada sam sa c4 išao u 11. mjesecu, trudio se da nađe kvar, pali gasi sva svjetla više puta, podizače prozora, baš sve i niš nije našao, mamicu mu :D
Samo da nađem kod koga preko veze i šibaj. Nije da ću nešto što je opasnost na cesti preko veze registrirati :angel:

Na vrh