Ne znam što si se ti raspištoljio, kao da te netko napada ... ja bi mogao biti "bezobrazan" pa reći ako si takav stručnjak onda si mogao sam to proučiti (kao i bilo tko drugi, bome, Google i samo da znaš postaviti prava pitanja, dobiješ odgovore odmah na prvoj stranici) ali nije ovdje cilj toga tko zna više ili manje ...
... nema tu neke posebne stručnosti, samo praksa, a ja rađe idem linijom eliminacije nepoznatoga na najmanju moguću mjeru, s obzirom na podatke koje dobijem ... u praksi sam do sada na ovu temu pomogao preko 100 ljudi, što osobno, telefonski, mailom, skype-om, FB, tko me već gdje i kako nađe ...
Nažalost, ta ista praksa me ubila u pojam s 3-4 ljudi koji su se kleli da imaju prvi (noviji) uređaj, kad su u stvari imali drugi ... ništa strašno, potrošili samo 3 dana po svakome da ih se uvjeri što zapravo imaju, i da se uvjere da mene ne moraju učiti što točno imaju u autu ... na PM ti pošaljem linkove gdje možeš preuzeti karte i softver (ako su izvori još dobri, nisu moji niti imam kontrolu nad njima), a dalje ako zapneš, javi.
A što se tiče IT-ja, na krivog si se postavio ... :weeabooface: