Nadogradnja navigacije

vborovic

C5 modifikator
Trebalo bi biti pod NAV, nekakvi podizbornik, gdje pokazuje map details kao opciju, tako nekako (nisam radio sa tim uređajem jako dugo, pa ne znam napamet), i onda ti bude navelo koje karte su trenutno u uređaju

pokra89

Well-known member
bojim se da nije, ili bar ja nisam nasao na to. znam da sam ulazio u te map details ali nigdje nisam uspio naći. probat ću opet poslije posla provjeriti.

vborovic

C5 modifikator
pa možda tamo bude nekakav info
A možda su u šumi ... :D

@ pokra - prema uputama od auta, SETUP -> System -> Software Version (makar nisam siguran da će tu navoditi detalje za karte, ali probaj). Prema uputama od proizođača karte, SETUP -> System details ... pa sad, sretno ... :D

pokra89

Well-known member
za software version navodi samo verziju softvera, jer u to sam ušao vjerojatno jedno 45 924 puta do sada, a i za ovo system details sam prilično siguran da nije, al neću sad napamet govorit dok ne dođem do auta.

ima sad i opcija ulaska u setup cijelog sustava, mislim kombinacija tipki 123+setup, ali nije ni tamo, tamo pod vezijom stoje sam nekakve nule...:confused:

mamut

C5
Donator foruma
u *ebemti, sad sam skuzio da postoji 2016-2, a ja imam 2016-1 na svom RNEG-u :grin:

znam da su odgovori NE, NE, al ajde

1. jel moguce RNEG menu općenito postavit na hrv? imam eng, talijanski, turski, njemacki..

2. jel moguce navigaciju postavit na HR

vborovic

C5 modifikator
sad sam skuzio da postoji 2016-2, a ja imam 2016-1
Smak svijeta ... LOL

NE, NE ... e, sad kad si dobio svoje odgovore, ima zaobilazni način, spomijali smo ga prije, modifikacija FW-a na način da se neki postojeći jezik prevede na hrvatski ... audio, dalo bi se i to presnimiti, ali ne znam kome bi se to dalo samo radi sebe raditi, dal netko tak nekaj prodaje, nisam još naišao na full paket ...

mamut

C5
Donator foruma
ma ne dolazi u obzir da se za*ebavam oko toga

al eto, danas sve ima milijardu jezika pa mi je čudno da je taj softver tako oskudan po pitanju toga :D

Spawn

Well-known member
Smak svijeta ... LOL

NE, NE ... e, sad kad si dobio svoje odgovore, ima zaobilazni način, spomijali smo ga prije, modifikacija FW-a na način da se neki postojeći jezik prevede na hrvatski ... audio, dalo bi se i to presnimiti, ali ne znam kome bi se to dalo samo radi sebe raditi, dal netko tak nekaj prodaje, nisam još naišao na full paket ...
Ja sam dobio odgovor od onog poljaka da ce bez problema sredit. Cijena? Prava sitnica. 2000€
Da nadjemo bar 20 kupaca po 100€ :)

Gemist

C4 1.6 BlueHDI
Pitanjce.. Imam u C4 2016.g. multimediju, al bez navigacije, tj. kad odem na navigaciju, piše nešto u stilu da nije podržano.

Jel to moguće riješiti isključivo softverski (i kako) ili u tom slučaju fali i nekog hardvera?

vborovic

C5 modifikator
Ako se radi o touchscreen modelu SMEG ili SMEG+ (ne znam kojeg točno ugrađuju unatrag godinu/dvije, tu se malo razlikuju Peugeot i Citroen, svaki po svojem), onda se mijenja cijeli uređaj ...

vborovic

C5 modifikator
Ništa dostupno širim masama .. postoji grupa entuzijasta koja iz nekoliko različitih baza speedcams-a radi konverzije određenih dijelova Europe u RT6 format, ali zapisi su nepouzdani i neprecizni

izubic

Member
Pozdrav,

eto mene friški i odmah trebam nekaj :whistling:

C5 HDI 163 new business 2012. Multimedija/NAV (na slici), sa SD karticom, unutra originalna kartica 2011. Molio bi upute za potencijalni update FW-a i "pomoć" za nove karte, može na PM.

Unaprijed zahvaljujem,

IZ

humast

New member
Pozdrav, imam RT6 navigaciju(nema SD kartice, pise bluetooth) u peugeot 308 2012 godiste.

Kada pridrzim SETUP pise mi: SW Version. - unit RNEG 2.60.F.1

Vec nekoliko dana guglam i trazim kako da azuriram firmware, pokusao sam direktno na 2.86 ali kada ubacim USB nakon 2-3 minute mi kaze da je USB ostecen, ali USB je ispravan. Mape sam azurirao bez problema. Jako malo ima slucajeva da se azurira sa 2.60 pa nisam uspio naci skoro nista.

Ako neko zna sta mi je ciniti, bio bih mu mnogo zahvalan.

Hvala, lijep pozdrav.

Posljednje uređivanje:

CDS5

New member
Æao svi. Ne znam u kojem r/ tocno da pitam ovo, postoje li neki custom firmweri za Citruse? Tipa maknuti ovu neiskoristivu navigaciju da mogu djetetu upalit Pocoyo na ekranu.

Na vrh