Nadogradnja navigacije

sasa79

New member
Huh...
Daj neku sliku tog zaslona (ne znam ih napamet sve).

Ako je par godina "stari" model C3 (ne ovaj najnoviji, "kockasti") i nema ugrađene navigacije (znači nije NAC), onda bi trebao bit RCC uređaj unutra.
Ako je pak RCC i imaš tipku NAVI pored displaya, morao bi ti raditi MirrorScreen kad spojiš kablom mobitel. Tj. znam da radi s iPhonom i Samsungom (Androidom). Koji je operativni sustav na tom Xiaomiu?

Vidi i ovaj članak pa možda pomogne...
Nisam sad slikao svoj auto, ali tako izgleda iznutra. Xiaomi ima android 13. Probao sam koristiti android auto aplikaciju koju mobitel ima ugrađenu i sa Xiaomi i sa Samsungom A13 ali nikako da mi pokaže kartu. Ako sam dobro shvatio tim MirrorScreen-om možeš osim karte vidjeti i neke druge aplikacije koju su na mobitelu? Meni je nekako karta ovdje najbitnija.

Prilozi

szahtila

Well-known member
Nisam sad slikao svoj auto, ali tako izgleda iznutra. Xiaomi ima android 13. Probao sam koristiti android auto aplikaciju koju mobitel ima ugrađenu i sa Xiaomi i sa Samsungom A13 ali nikako da mi pokaže kartu. Ako sam dobro shvatio tim MirrorScreen-om možeš osim karte vidjeti i neke druge aplikacije koju su na mobitelu? Meni je nekako karta ovdje najbitnija.
Sa mirrorscreen-om nećeš nista vidjeti, koliko je meni poznato od toga se odustalo. Moraš na ekranu odabrati Androidauto tj. trokutastu ikonu

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
Da, na taj C3 sam mislio. Spoji mobitel kvalitetnim kablom i moralo bi raditi. Ja sam na takvom C3 uredno koristio i CarPlay i AndroidAuto…
PS: vidi u postavkama AA aplikacije na mobu je li omogućen mirroring na car screen (to govorim napamet - meni he iz prve sve radilo)…

PS2: sad sam se sjetio; neki RCC uređaji nemaju podršku za AA. Nekakva je razlika u A1 i A2 verziji RCCa ili tako nešto. S szahtila će se možda sjetiti/znati više o tome…

szahtila

Well-known member
Da, na taj C3 sam mislio. Spoji mobitel kvalitetnim kablom i moralo bi raditi. Ja sam na takvom C3 uredno koristio i CarPlay i AndroidAuto…
PS: vidi u postavkama AA aplikacije na mobu je li omogućen mirroring na car screen (to govorim napamet - meni he iz prve sve radilo)…

PS2: sad sam se sjetio; neki RCC uređaji nemaju podršku za AA. Nekakva je razlika u A1 i A2 verziji RCCa ili tako nešto. S szahtila će se možda sjetiti/znati više o tome…
Iskreno ne znam. No na firmi imamo 2 Opela Combo sa RCC multimedijom i AA uredno radi na oba. Kod same aplikacije na mobu mislim da treba omogućiti blutut i odabrati vozilo na koje se spajaš, naravno o prije toga treba spojiti kabel
Iskreno ne znam. No na firmi imamo 2 Opela Combo sa RCC multimedijom i AA uredno radi na oba. Kod same aplikacije na mobu mislim da treba omogućiti blutut i odabrati vozilo na koje se spajaš, naravno o prije toga treba spojiti kabel
I mora biti omogućen internet na mobu

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
Naravno!
Aplikacija ti nudi sw i mapping update odjednom pa tako i napravi (skini oboje a prvo instaliraj sw - tako će ti auto i ponuditi).
Ako te bude zezao i nećkao se, onda radi jedno pa drugo...

File preuzimaš na računalu i tamo ti aplikacija kreira USB koji ubaciš u auto...

dadoli77

Member
Naravno!
Aplikacija ti nudi sw i mapping update odjednom pa tako i napravi (skini oboje a prvo instaliraj sw - tako će ti auto i ponuditi).
Ako te bude zezao i nećkao se, onda radi jedno pa drugo...

File preuzimaš na računalu i tamo ti aplikacija kreira USB koji ubaciš u auto...
Hvala care puno za odgovor, kao i uvijek si tu za nas.
A mislio sam reko da ne pokazuje greskom mape jer mi je vec to 16.0 na autu ali uradicu sve skupa care kako si mi predlozio.
Hvalaaaa

dadoli77

Member
Pozz ekipa,
pitanjce jel trebam i smijem azurirati sistem?
Na apkikaciji mi izaslo da ima azuriranje i karti ali kako ja vidim ne treba to vec je ta verzija karti na autu?
Hvala vam unaprijed
E ljudi ja sam probao update ono preko aplikacije i sve uradi ok bez greske i prebaci na usb aplikacija citroen ali kad stavim usb u auto nista se ne desava.
Skinem onda pojedinacno update sistema pa da probam njega prvo i isto sve uradi ali opet usb u auto i nista.
Skinem sa web stranice update, formatiram usb na fat32 raspakujem 7zip pa kopiram na usb i opet ubacim u auto usb ali isto nista se ne desava. Radio sam prije update i cim ubacim usb pokrene se update. Ubacim usb sa muzikom radi usb odmah reko da vidim da nije sta do usb ulaza u autu ali sve cita usb-ove.
Eto ne znam sta je i sta moze biti problem a ne znam jel ko imao slican problem i da li je neko uspio odraditi ovaj zadnji update?
Hvala svima na nekim informacija jer me bas ovo nervira uh

Na vrh