Nisam sad slikao svoj auto, ali tako izgleda iznutra. Xiaomi ima android 13. Probao sam koristiti android auto aplikaciju koju mobitel ima ugrađenu i sa Xiaomi i sa Samsungom A13 ali nikako da mi pokaže kartu. Ako sam dobro shvatio tim MirrorScreen-om možeš osim karte vidjeti i neke druge aplikacije koju su na mobitelu? Meni je nekako karta ovdje najbitnija.Huh...
Daj neku sliku tog zaslona (ne znam ih napamet sve).
Ako je par godina "stari" model C3 (ne ovaj najnoviji, "kockasti") i nema ugrađene navigacije (znači nije NAC), onda bi trebao bit RCC uređaj unutra.
Ako je pak RCC i imaš tipku NAVI pored displaya, morao bi ti raditi MirrorScreen kad spojiš kablom mobitel. Tj. znam da radi s iPhonom i Samsungom (Androidom). Koji je operativni sustav na tom Xiaomiu?
Vidi i ovaj članak pa možda pomogne...
Sa mirrorscreen-om nećeš nista vidjeti, koliko je meni poznato od toga se odustalo. Moraš na ekranu odabrati Androidauto tj. trokutastu ikonuNisam sad slikao svoj auto, ali tako izgleda iznutra. Xiaomi ima android 13. Probao sam koristiti android auto aplikaciju koju mobitel ima ugrađenu i sa Xiaomi i sa Samsungom A13 ali nikako da mi pokaže kartu. Ako sam dobro shvatio tim MirrorScreen-om možeš osim karte vidjeti i neke druge aplikacije koju su na mobitelu? Meni je nekako karta ovdje najbitnija.
Da, na taj C3 sam mislio. Spoji mobitel kvalitetnim kablom i moralo bi raditi. Ja sam na takvom C3 uredno koristio i CarPlay i AndroidAuto…Nisam sad slikao svoj auto, ali tako izgleda iznutra. Xiaomi ima android 13. Probao sam koristiti android auto aplikaciju koju mobitel ima ugrađenu i sa Xiaomi i sa Samsungom A13 ali nikako da mi pokaže kartu. Ako sam dobro shvatio tim MirrorScreen-om možeš osim karte vidjeti i neke druge aplikacije koju su na mobitelu? Meni je nekako karta ovdje najbitnija.
Iskreno ne znam. No na firmi imamo 2 Opela Combo sa RCC multimedijom i AA uredno radi na oba. Kod same aplikacije na mobu mislim da treba omogućiti blutut i odabrati vozilo na koje se spajaš, naravno o prije toga treba spojiti kabelDa, na taj C3 sam mislio. Spoji mobitel kvalitetnim kablom i moralo bi raditi. Ja sam na takvom C3 uredno koristio i CarPlay i AndroidAuto…
PS: vidi u postavkama AA aplikacije na mobu je li omogućen mirroring na car screen (to govorim napamet - meni he iz prve sve radilo)…
PS2: sad sam se sjetio; neki RCC uređaji nemaju podršku za AA. Nekakva je razlika u A1 i A2 verziji RCCa ili tako nešto. S szahtila će se možda sjetiti/znati više o tome…
I mora biti omogućen internet na mobuIskreno ne znam. No na firmi imamo 2 Opela Combo sa RCC multimedijom i AA uredno radi na oba. Kod same aplikacije na mobu mislim da treba omogućiti blutut i odabrati vozilo na koje se spajaš, naravno o prije toga treba spojiti kabel
Stigla obavijest i na MyCitroënDječaci, nova (besplatna) nadogradnja TomTom kartografije za NAC Wave2 je vani (v.27).
Upravo se preuzima (9,5GB)...
Hvala care puno za odgovor, kao i uvijek si tu za nas.Naravno!
Aplikacija ti nudi sw i mapping update odjednom pa tako i napravi (skini oboje a prvo instaliraj sw - tako će ti auto i ponuditi).
Ako te bude zezao i nećkao se, onda radi jedno pa drugo...
File preuzimaš na računalu i tamo ti aplikacija kreira USB koji ubaciš u auto...
E ljudi ja sam probao update ono preko aplikacije i sve uradi ok bez greske i prebaci na usb aplikacija citroen ali kad stavim usb u auto nista se ne desava.Pozz ekipa,
pitanjce jel trebam i smijem azurirati sistem?
Na apkikaciji mi izaslo da ima azuriranje i karti ali kako ja vidim ne treba to vec je ta verzija karti na autu?
Hvala vam unaprijed