Naljepnice

deda

New member
Kakva nedelja popodne,onda su svi sumorni jer im se ponedeljak sprema,petak navečer,je raj za tulum.

Posljednje uređivanje:

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Kaj nikom ne paše v subotu na Jarunu ?? usput male bacimo oke na afteke..proćakulamo..popijemo i pojemo nekaj..di ćeš bolje :D

Marko

Well-known member
Kaj nikom ne paše v subotu na Jarunu ?? usput male bacimo oke na afteke..proćakulamo..popijemo i pojemo nekaj..di ćeš bolje
Tak sam i ja mislil, najavljena mi je radna subota... Kvragu! Ali još nije sigurno da bum išel delat! ;)

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Ja svakako idem to na Jarunu pogledati..ak se možemo skupit u većem broju-super ! a ak ne,našel bum se tam z dedom i bumo si spili nekaj :whistling::D

Marko

Well-known member
Namerno sam se s svojim komentarom "izložil" samo da dočekam taj fenomenomenalni odgovor! ;)

Èuj, idemo v drugu temu pisat o druženju da čim više članova vidi to?

deda

New member
Ove napravi kak društvo izvoljeva,a jel ti možeš meni napraviti jednu specijalnu za mene: samo slova "Mireille" ali pisanim slovima,ne štampanim?

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
stoga pitajte šta vas zanimlje...
Jebla te općina tvoja :D:D

koji su gabariti te naljepnice
ako je naljepnica za svijetlu podlogu onda ovo citroen i hr samo bude u crnoj?
Kome se treba javiti? Dal ih delite il se plaća?
nego...kada bi se mogle očekivati te naljepnice?
A kaj je z ovim pitanjima ? Nisi pročital ili kaj ?? :p

Ajd da ponovimo pitanja ( morti odgovoriš ) :D

1. Koje su dimenzije naljepnice koju si stavil na svoj auto i dal postoji mogučnost da napraviš i veću ( npr. ako je ova dugačka 15-20 cm,dal možeš napravit i od recimo 30 cm..naravno onda se i visina proporcionalno povećava ) za one koji bi takvu veću htjeli ?

2. Jel se može izradit naljepnice za svijetlu i tamnu podlogu ? tj s bijelim i crnim slovima..

3. Cijena naljepnica ?

4. Kad se sve dogovorimo i bude li zainteresiranih,u kojem roku ih možeš izradit ?

deda

New member
Pa odgodi,ovakva manifestacija se ne događa često.Imam osjećaj da bu se splatilo doći i pogledati kaj ima,jer dugo nije bilo ničega u našem gradu.

Na vrh