Neće uvijek od prve upaliti

dijana

New member
Evo, da pojasnim.
Električar je spojio laptop na auto i zaključio da se elektronika pobrkala i nakon nekoliko minuta trenutačno riješio problem.
Sa akumulatorom je sve u najboljem redu, a i ovlašteni mehaničar nije pronašao razlog nepaljenja auta.
Nadam se da sam sada bila malo jasnija :)

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Nadam se da sam sada bila malo jasnija
Nisi baš. ;)

Ključno pitanje je da li je auto verglao dok si okrenula ključ ili se ništa nije dogodilo?
Je li se to događalo na hladan ili topao motor?

Dalibor

Dado Tornado
noviji je to auto pa nebi trebao biti problem sa nekim dijelovima koji odlaze s godinama...
moguće da se stvar može riješiti s laptopom kompjuterski...
ako ti se opet događa isto, možda treba napraviti update softvera... znači neko trajnije "kompjutersko" rješenje... ali prvo pokušati pronači razlog zbog kojeg se kompjuter u autumobilu blesira... osim ako ako je problem baš u samom auto-kompjuteru... tada možda ovako nešto softversko ko što je update najprije pomogne...

Olaf

New member
Kad se desi to da nece verglat jel ti se pojavi sta na ekranu, kakva poruka, neznam sta je ovaj radio s laptopom, koja je bila greska, jel CAN mreza ili nesto drugo

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Dijana,ne znam odgovor na tvoj problem :D:D,al bi ti zaželio dobrodošlicu na forum :hello::hello:
Nadam se da će ti neko od iskusnijih znat pomoć ;)

dijana

New member
Napokon, odlični mehaničar je našao problem nepaljenja auta.
Automat za paljenje je izgorio.
Sad je sve u najboljem redu, pa eto ako nekome moje iskustvo pomogne bit će mi drago.
Pozdrav svima

Olaf

New member
Kaj se zbog tog gasio u voznji? A i nekuzim kaj se dogada kad ti je vec slagan alnaser? Ako je riknuo automat moralo ti se cuti klik kad si pokusavala verglat

dijana

New member
Nije se gasio u vožnji, već se nakon gašenja nije mogao ponovno upaliti.
Ponavljam, nije se čuo nikakav klik.
A, ako misliš da je moralo neka ti bude:)

Grunf

New member
Napokon, odlični mehaničar je našao problem nepaljenja auta.
Automat za paljenje je izgorio.
Sad je sve u najboljem redu, pa eto ako nekome moje iskustvo pomogne bit će mi drago.
Pozdrav svima
Pozdrav svima.
Jucer sam upa u lagane probleme sa svojim citroenom i surfajuci u nadi za rjesenjem problema naletih na ovaj forum.Uistinu stvar koja je :euforija:.
Inace problem je iste prirode ka sta je bia i kod dijane.Auto je nakon voznje ugaseno na par minuta i ponovnim okretanjem kljuca da se krene dalje muk,death,muerto:mad::shock:Struje ima al od pokretanja ili bilo kakvog klika nista.Mehanicar tj kasnije elektricar je ustanovia da je otisa automat paljenja i da kad ga promini problem rijesen pa cemo vidit.
Inace auto ima nekih 61tkm,cijena popravka oko 600kn.
Pozdrav svima.

Na vrh