Nosio sam ga ovdje kod mene lokalnom auto-električaru koji je na vrlo dobrom glasu a kojeg neću zbog ljubaznosti i stručnosti ni imenovati (no dovoljno je reći da mu je nažalost radiona puna auta a struju na autima provjereno radi poznatim auto-kućama).rastavi svoj relej i vidi u cem je kvaka.
ili ga odnesi nekom tko se kuzi,da se on i reparirat mozda nije za otpis.
Èovjek je primio relej u ruke i doslovno rekao: "Šta je ovo :cenzura::cenzura::cenzurate...ovakav relej još nisam vidio..." na što sam odmah htio odustati od daljnje rasprave ali mi se uvaženi serviser ponudio kvar "rješiti" za 500kn i da dođem naravno sutra jer je "danas jako velika gužva pa nema vremena"
Kad sam ga pitao hoću li u tih 500kn dobiti novi relej rekao je "..ma vidjet ću kad auto počnem raditi...neznam dok nevidim...ostavi auto pa se čujemo sutra popodne":aplauz:alacgore::aplauz:
Naravno da sam se isti tren okrenuo i otišao iz radione,...ljudi moji,..kod nas svi isto,...fušeri i prevaranti sa imenom i pedigreom
Gledao sam kako bi relej rastavio ali je potpuno zaliven pa bi ga morao potrgati a pošto nemam rezervni tko zna dali bi auto više uopće upalio jer bojim se da bi ga pri trganju sigurno trajno uništio.
Ako netko ima rabljeni ispravan relej za 2.5TD oznake Bosch 0 281 003 004 može mi ga slobodno ponuditi naravno po nekoj "normalnoj" cjeni.