Kužim, sve to stoji, ali kad mi čudno izgleda, ne sviđa mi se bočna linija i što prednji kraj nema "oči"Ako se na varam prestao se proizvoditi 2019. Kod nas se sve uvoze samo dizeli i mislim da sam samo jednom vidio kod nas oglas za jednog novijeg T2 sa 2.0 benzinskim motorom. Izgled auta je u oku promatrača i ako se tebi ne sviđa to je posve u redu. Ja ti mogu samo reći da je unutrašnjost i infotaiment sustav po meni odličan, Volvo svake godine daje besplatne nadogradnje navigacije. Ja ju ne koristim kao takvu, ali mi je odlično što cijelo vrijeme radi u pozadini i upozori diskretno na kamere za brzinu. Kod tebe bi minus bio i sportski ovjes, jako je tvrd. Ja volim to što u zavojima ne pliva i jako je stabilan, ali na lošim cestama s puno rupa bude malo naporan. Ovaj moj D4 ima snage i baš s lakoćom i bez buke odrađuje kilometre po autoputu i u međugradskoj vožnji. Kako od nove godine više ne putujem na posao jer sam našao posao u mjestu gdje živim, dizel mi više ne treba. Trenutno stoji tjednima u garaži, mislim da od nove godine nisam ni 1500 km napravio s njime.
Ne treba, ali nemam auto od povjerenja za ići na put baš. Najmlađi je 12 godina, najstariji 17. Još uvijek su dobri pa nije hitno, ali rado bih imao nešto novo. A i u pravilu sve radim sa c4 jer je najudobniji. Motorom isto jer su sad ogromne gužve u Sisku pa obilazim kolone. VTS je ove godine napravio 2000 km, a motor 4500 c4 je napravio 9000... On odrađuje svoje, zato bih htio nov auto. Ja bih opet njega da mogu.Ja zapravo ne kužim dali tebi pored pande, c4 1 i 2 zapravo treba još jedan auto?
A i motor je tu...
naravno da su obilježeni . EU zahtijeva da svako grlo ima takozvane " mindjuše " ( plastične pločice sa brojevima )Pojedinci, ali ne brini znaju oni jako dobro cije je koje grlo jer su obilježeni
EU zahtijeva
uh, i mene zanima kaj će bit. ja isto redovito produžujem. uvijek uzmem godišnju.Pozdrav, je li netko ikad dobio čestitku od slovenskog DARS-a zbog vožnje bez vinjete. Redovito obnavljam vinjetu i po inerciji stvari jučer sam se, poslovno, zaputio u Celje, provezao se ispod svioh onih OCR check pointova, obavio što sam trebao, sjeo na kavu i idem u mobitel neobavezno pogledati koliko mi još vinjeta traje i skužim da mi je istekla prije mjesec dana. Jbga! Isti tren sam kupio novu i vozio se legalno natrag. Sad ne znam dal da cvikam u iščekivanju kazne ili imaju neki "grace period" za takve kao ja.
Vidio. Jedna je baš zeabana i nisam je htio staviti. I ovo je previše.Ima još nekoliko snimka što kruže
Školovanje u Zurichu, jer je iz ugledne familije.Živo me zanima sa kakvom kaznom će proći.
ako si istog dana kupio , neće biti ništa , jer za taj dan već imaš plaćenu putarinu . problem bi bio da si je kupio sutradan ili kasnije .Pozdrav, je li netko ikad dobio čestitku od slovenskog DARS-a zbog vožnje bez vinjete. Redovito obnavljam vinjetu i po inerciji stvari jučer sam se, poslovno, zaputio u Celje, provezao se ispod svioh onih OCR check pointova, obavio što sam trebao, sjeo na kavu i idem u mobitel neobavezno pogledati koliko mi još vinjeta traje i skužim da mi je istekla prije mjesec dana. Jbga! Isti tren sam kupio novu i vozio se legalno natrag. Sad ne znam dal da cvikam u iščekivanju kazne ili imaju neki "grace period" za takve kao ja.