Neobavezni razgovori 💬

Franz

Well-known member
Model je HW-B650/ZF
Zadnjih mj dana razmiơljam o soundbaru. Ovaj mi je zapeo za oko, ali je rasprodan. Samsung HW-Q610GC je neơto skuplji, ali mi se čini kao rame uz rame alternativa. Plus ima dodatne gornje zvučnike u odnosu na HW-B650

toma

Active member
Zadnjih mj dana razmiơljam o soundbaru. Ovaj mi je zapeo za oko, ali je rasprodan. Samsung HW-Q610GC je neơto skuplji, ali mi se čini kao rame uz rame alternativa. Plus ima dodatne gornje zvučnike u odnosu na HW-B650
Ja sam si uzet Q800D od samsunga. Bio na akciji s 650 na 400 eura. Odličan je.
https://www.bigbang.hr/televizori/soundbarovi-i-ostali-av-uredaji/soundbar-samsung-hw-q800d.html

Cutac

PrĂškaroĆĄ
Jebeno debelo krme, stari ga je trebao iĆĄtambiljati, a onome sudcu koji bi ga, nakon gledanja ove snimke proglasio krivim za nanoĆĄenje tjelesnih ozljeda, bi trebalo uzeti licencu i onda joĆĄ njega iĆĄtambiljati.

Puno previĆĄe je ljudi koji nisu dobili batinjanja kad su trebali.

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Tako sam ja sa nekih 11-12 godina se vozio sa taksijem, onako balavac umiơljen. Nazad sestra sedela i ja krenuo neơto taksisti da kenjam. Sva sreća sestra ga smirila, dobro me nije zadlanio. I trebao je.

Na vrh