Cutac
PrĂškaroĆĄ
Budem predloĆŸio kolegi, ipak se radi o njemu, a ne o meni.Zar ne moĆŸeĆĄ zatraĆŸiti zamjenu ulja svakih 15 u ovlaĆĄtenom?
Budem predloĆŸio kolegi, ipak se radi o njemu, a ne o meni.Zar ne moĆŸeĆĄ zatraĆŸiti zamjenu ulja svakih 15 u ovlaĆĄtenom?
Zadnjih mj dana razmiĆĄljam o soundbaru. Ovaj mi je zapeo za oko, ali je rasprodan. Samsung HW-Q610GC je neĆĄto skuplji, ali mi se Äini kao rame uz rame alternativa. Plus ima dodatne gornje zvuÄnike u odnosu na HW-B650Model je HW-B650/ZF
Ja sam si uzet Q800D od samsunga. Bio na akciji s 650 na 400 eura. OdliÄan je.Zadnjih mj dana razmiĆĄljam o soundbaru. Ovaj mi je zapeo za oko, ali je rasprodan. Samsung HW-Q610GC je neĆĄto skuplji, ali mi se Äini kao rame uz rame alternativa. Plus ima dodatne gornje zvuÄnike u odnosu na HW-B650
https://www.bigbang.hr/televizori/soundbarovi-i-ostali-av-uredaji/soundbar-samsung-hw-q800d.htmlZadnjih mj dana razmiĆĄljam o soundbaru. Ovaj mi je zapeo za oko, ali je rasprodan. Samsung HW-Q610GC je neĆĄto skuplji, ali mi se Äini kao rame uz rame alternativa. Plus ima dodatne gornje zvuÄnike u odnosu na HW-B650