niti dajem pun gas prije tri.
Dobro, Alfini dizeli dosta podsjećaju benzinca pa ti je oprošteno. Meni je jedini dobar dio dizela(koji mogu provrtiti kotače u vožnji) poklopiti ga na 1500 okretaja, pričekati sekundu da turbina nabije tlak i onda uživati u neupravljivosti
tako uče i u autoškolama sad
A ti su veći kreteni nego vozači. Dođu im djeca koja blagog pojma nemaju o autima, sjednu u nekog dizela od 250 konja u autoškoli(sad je fora nabavljati skupe aute), nauče ga voziti na 1500 okretaja i onda kad sjednu u svog benzinca od 52 konja i 250 tisuća kilometara niti mogu krenuti, niti ubrzati. :cenzura::cenzura::cenzura
takvu autoškolu. Sad sestrična polaže i na ispitu nema teorije o mehanici ili nečemu nego debeli od iza kaže "uđi u kružni tok i vozi po glavnoj cesti". :cenzura::cenzura::cenzura:ala ga glavna cesta, vidiš jel imaš trokut na ulazu u kružni i ako nema, piči kud hoćeš. Ali ne, glavna cesta, kog ****a moraju izmišljati toplu vodu.
Zato mladi vozači i jesu opasnost na cesti. Neki dan neka mlada cura ispred mene na semaforu,
skrećemo lijevo, ona krene i hop, krepa auto. A nova A klasa, znači nije neka ropotarija. E :cenzura::cenzura::cenzura::cenzura::cenzura:, njoj je auto krepao(ili je s:cenzura::cenzura::cenzura:ala brzine, uglavnom, zaustavila se) kad je prošla raskrižje, a ja i jedan iza ostali u raskrižju. Kom ****u onda služe autoškole i kreteni koji rade u njima, ako ne da se kandidate nauči VOZITI. Ne, bitnije je znati kolika mora biti bankina na brzoj cesti kod Mrduše Donje i kako bočno parkirati, nego kako ne biti opasnost na cesti.
Nek prepolove prvu pomoć i stave ispit iz toga kako funckionira automobil. I tu prvu pomoć siluju ko da smo doktori bokte. Netko se slupa i ako je razbio glavu, čekaš s njim hitnu, ako ju je razbio malo jače, spustiš mu kapke i to je to. Jedino treba znati zamotati ranu i postaviti ga na bok, a za to je dovoljno 20 minuta predavanja. 3 dana po 3 školska sata. 9 sati :cenzura::cenzura::cenzura
te, ako ne naučiš 3 bitne stvari u 20 minuta, neće ti ni 500 sati biti dosta.