Neobavezni razgovori 💬

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Imam osjećaj da nove generacije uopće ne poznaju pojam privatnosti i anonimnosti. Uz generalni pad inteligencije dobijemo ovo.

Nažalost, Darwin nije stigao na vrijeme po njega prije policije, no siguran sam da će biti još prilika :palac-gore:

PS

Mene je najviše od svega smetalo gledati imbecila bez rukavica

Cutac

Prèkaroš
Kad si takav kreten, policija ne pomaže baš. Taj će prestati jedino kad se skrlja da više ne bude mogao voziti.

https://www.24sata.hr/news/policija-uhitila-motorista-u-splitu-jurio-i-radio-prekrsaje-659149/komentari

Bar nešto...
Sad da je prava policija, izbili bi boga oca iz njega danas i sutra, a sljedeći put kad tako nešto napravi, 5 godina društveno korisnog rada. Fino lopatu i nek sadi mandarine po Pagu. Za svaku koja se primi, jedan dan kazne manje, za svaku lopatu koju slomi na kamenje, jedan dan više.

Ili, bolje, u GOS-u imaju ljude koji moraju sortirati otpad iz "kolektivnih" kontejnera. 5 godina rada tamo, 6 dana tjedno po 9 sati, plaćen stan i hrana, mjesečno 800 kuna prihoda i ako se i poslije bude ponašao kao kreten, onda svaka mu čast.

mengela

Well-known member
Donator foruma
Malog u prdekanu! A za odličnu vožnju, treba ga nagradit kad izađe, da se do kraja života vozi javnim prevozom! Skino bi mu točkove i s putnog kofera!

Dalibor

Dado Tornado
Iman A kategoriju, ali nema šanse da bi moga ovako suvereno iskontrolirati 1000ccm na ovim relacijama.
bi, da uvijek voziš kao on. šta misliš da je tako vozio samo za taj video. ne čudim se njemu, nego našoj murki koja ga do sad nije ukebala, a ne bi niti sada da nije prijavljen.

lik je car, baš mi je popravio dan, ne znam jel mu jača priča ili suzana

Cutac

Prèkaroš
Kaj ti pa... Za sve prek 600 kubika nema šanse. Nek mu lizalicu digne pred Novim Marofom, dok oni startaju Focusom za njim, "gaser" je već prešel Presečno.
Definitivno. Ja sam vozio 70 i nešto kroz Gorski Kotar(normalna vožnja, minimum gasa), snimili su me gdje je ograničenje 50 i trebalo im je nekoliko minuta da me stignu(nastavio voziti istim tempom, 70-80 na sat).
Motoristima, ako ne zapišu tablicu ili imaju sačekušu naprijed, ništa ne mogu sa pištoljem.
Ili, što je motoristima isto lagano, malo ga stisnu da prođu par zavoja, ako se negdje sakriju ili skrenu, budu ih kiflu našli.

Da snime motoristu na crvenom X kako ide 90, oni dok upale auto, motorist, ako zna gdje je(ma i ako ne zna), skrene gdje je zelena strelica i budu ga vraga našli.

Mene kad su snimili, da sam 500 metara dalje skrenuo na autocestu, ovaj bi vozio starom cestom 10 minuta i odustao.
Policajcima koji mjere brzinu pištoljem, a nisu spremni u upaljenom autu i ako nisu na nekakvoj čistini se jako jako lako pobjegne.

zdeslav1967

šofer
Donator foruma
Faher more nayebati sam na dva načina. Ak sam stane ili ak se snimi kak kreće od doma ispod kućnog broja, ode na policiju, opet divlja i onda sve, kaj bedak, objavi na YT. :D

Spawn

Well-known member
Od svih motora koje sam vozio 600,750 i 1000 ,nisam puno ali par jesam, Suzuki 1000 ima najljepsi zvuk motora, bilo s tvornickim ili aftermarket auspuhom.
A za malog me nije briga, niti za prekrsaje,samo molim boga da ne ubije nekog drugog.

Poslano sa mog MI 8 koristeći Tapatalk

Dalibor

Dado Tornado
zdeslav, koje presečno, lik se vozi po nogostupima, čak ispred mupa, žene sklanjaju djecu s puta. nije taj nikad bio izvan splita s motorom, samo je zamjeno skuter. mogao bi se okladit i da su mu kazne brisane. sam u videju kaže da mu je frend murjak javio prijave iz prijašnjih videa s instagrama.
jedva čekam video kad sazna da suzukije rade od yamahine špene

visaluteju

Well-known member
Danas sam povratio vjeru u ljudski rod. Bio sa zenom u drugom gradu u ogromnom novootvorenom trznom centru koji je bio prepun. Ukratko smotanom meni (kojem se ovakve stvari nikad ne desavaju) ispadne novcanik sa svim dokumentima, karticom i finom svotom novca. Obidjem radnje u kojima sam bio, niko nista nije nasao, ostavim podatke na info pultu ako ko sta nadje, pomirio se sa gubitkom donekle,iako vicemo jbg nek smo zivi i zdravi, zena se sva s:cenzura::cenzura::cenzura:ala a vala i ja...
Jedna djevojka nasla novcanik i ponjela ga kuci, kontaktirala me na fejsbuk. Svi novci i dokumenti i dalje tu. Odbija da je pocastim a nudio sam joj finu nagradu. Kaze nisam htjela ostavljati kod zastitara jee tako ne mkze garantovati da nece nestati novac. Nakon sto sam insistirao da se pocasti - nece, kaze ako se nadjete u istoj situaciji učini sto i ja. :)

Na vrh