neće ti ništa tražiti . ja 12 godina dolazim u srbiju na automobilima koji nisu pisani na meni ( moja prijateljica je vlasnik na papiru ).... nikada mi nisu tražili punomoć . istina , prije 6 - 7 godina su me u pola tri ujutro zaustavili cca kilometar od granice i odmah nakon što sam pružio srbijansku ličnu .... podjite za nama . pola sata na stanici ..... bez saslušanja , bez pitanja ..... odmah presuda .... kažnjava se sa 500€ zbog carinskog prekršaja " upravljanje vozilom sa stranim tablicama ...." i oduzimanjem istog . naljutili me , pozvao advokata iz BG .... pročitala presudu i komentarisala - najebo si ga druže . tvoja greška . odgovorih da nigde nisam pogrešio . rekoh joj da sedne i gleda .... lepo izvučem Slovački pasoš i lupim njime o sto .... uz ironičan komentar ..... tko se kažnjava i za kakav prekršaj ? tražio sam ( i dobio ) novčanu naknadu za vreme izgubljeno na stanici , samo da ne podnesem tužbu zbog pokušaja pljačke .... a advokatka je dobila dnevnicu i naknadu putnih troškova od BG do SU .....