Frend je na BMW 3 dobio Hankook gume. Naručen kod Tomića, onaj neki akcijski model (mislim da je samo boju mogao birat). Isto je došao na Hankooku. Ja sam Hankook imao na C5 i bile su vrhunske. Meni je Kamiq došao na ljetnim Continentalkama i užas su gume. Par puta mi je proklizao na cesti i nemam osjećaj sigurnosti s njima. U Škoda grupi se dosta ljudi žalilo na njih. Ja razmišljam iskreno da ih prodam i uzmem neke druge. Nisu odvezle ni 2000km.Danas frend kupio novog novcatog VW... a gore Hankook gume... pa k vragu i oni... sraćkaju o nekoj njemačkoj proizvodnji i onda ti umjesto Continentala uvale korejske gume!!!! Pa što tek stavljaju tamo gdje se ne vidi na prvu loptu!!! Morao sam to napisati. Baš me naljutio taj bezobrazluk.
Ja vozim od 2016g i prezadovoljanJa sam ljetos uzeo hankook ventus prime i nisam previše oduševljen.
Ja vozim od 2016g i prezadovoljan
Nemam ništa protiv Hankooka.Ja sam ljetos uzeo hankook ventus prime i nisam previše oduševljen.
ja ga imam , ali u NS ... a tamo je sada samo prazna kuća . možeš li skenirati ili slikati samo taj članak ?Pogledajte privitak 6875
Broj 5 iz 1986,ima ih u oglasima na prodaju
Ne mogu jer ga nemam, ovo je fotka iz oglasnika, na žalostja ga imam , ali u NS ... a tamo je sada samo prazna kuća . možeš li skenirati ili slikati samo taj članak ?
U svijetu gdje je elektronika iz Kine, čelik iz Švedske, sjedala i tkanina iz BIH, staklo iz HR, LED rasvjeta iz Španjolske, itd. Nije mi baš jasno ovo za Njemačku kvalitetu. Već godinama dijelovi i tehnologija dolazi iz svih krajeva svijeta (a ne iz Njemačke) pa svejedno uspjevaju prodati to pod njemačku kvalitetu. Kupcima je bilo svejedno, tako da mislim da gume neće ništa bitno promijeniti.Nemam ništa protiv Hankooka.
Kao što sam na svim Citroenima dobio Michelin, očekivao bih posebno na VWima gume njemačkog branda.
Tako na prvi pogled jasno pokazati svima da od superiornosti njemačke kvalitete, na temelju čega VW desetljećima gradi svoj ugled, nema ništa, mi se čini velika pogreška.
Ako kupci VW prihvate korejske gume kao nešto normalno, mali, jako mali korak je do toga da kao sljedeći auto kupe Hyundai, a ne VW.
Shvaćam što želiš reći. Ipak bih se nadovezao, ali ne bih se zakleo, kako mislim da Conti ima jednu tvornicu u Kini. Mislim da tamo rade gume baš za azijsko tržište. Valjda ih je jednostavnije tamo praviti nego transportirati iz Njemačke i SAD-a. Ono što sam vidio da je Conti kojeg mi dobavljamo unutar EU i Europe definitivno hergestellt in Deutschland.U svijetu gdje je elektronika iz Kine, čelik iz Švedske, sjedala i tkanina iz BIH, staklo iz HR, LED rasvjeta iz Španjolske, itd. Nije mi baš jasno ovo za Njemačku kvalitetu. Već godinama dijelovi i tehnologija dolazi iz svih krajeva svijeta (a ne iz Njemačke) pa svejedno uspjevaju prodati to pod njemačku kvalitetu. Kupcima je bilo svejedno, tako da mislim da gume neće ništa bitno promijeniti.
Jeftinije, i što se tiče radne snage i transporta.Valjda ih je jednostavnije tamo praviti nego transportirati iz Njemačke i SAD-a
i dalje se traga za osobom koja ga posjeduje .... a voljna je slikati / skenirati traženi članak .....Pogledajte privitak 6875
Broj 5 iz 1986,ima ih u oglasima na prodaju