UpiŔi u eBay egr blanking block.Kakonto izgleda?
Za cnc proizvod mora biti ili kompliciran ili velika serija da bi zaradio. ImaÅ” svoj stroj ili radiÅ” negdje?Radim na cnc strojevima za metal i gledam sta bi se moglo pocet radit da zaradim nesto u fusu
Cimos?Radim.
u drugoj smjeni uvijek obraÄujemo diskove i glave motora (isto tak i navarivanje osim diskova). pa Äak i osovinu kompresora klime (samo "vanjski" dio zbog lagera) koji nije bio rastavljen.Radim na cnc strojevima za metal i gledam sta bi se moglo pocet radit da zaradim nesto u fusu. Neki dio za auto ili nesto a da nije prekomplicirano a da bi se kupovalo. Ideje?
Jok. Mala privatna firmaCimos?
Uh diaskovi i dobosi su "zabranjeni". Toliko uprljaju stroj i emulziju da ih ne radimo za nikoga.u drugoj smjeni uvijek obraÄujemo diskove i glave motora (isto tak i navarivanje osim diskova). pa Äak i osovinu kompresora klime (samo "vanjski" dio zbog lagera) koji nije bio rastavljen.
sve se da ako je odliÄna ekipa. uvijek netko neÅ”to treba.
OdliÄna je igrica, ja ju igram otkad je izaÅ”la. Nažalost zadnjih mjeseci slabo stignem, zato mi treba laptopbaldurs gate 3 mi je mokri san.
Ako misliÅ” na desni klik pa prevedi,znam za to i koristim.tu moraÅ” za svaku stranicu iznova klikat.Konkretno zanima me zato Å”to pratim neke njemaÄke stranice pa da ne moram za svaku iznova tražiti prevod,nego neÅ”to kao ukljuÄiÅ” i komp prevodi njemaÄki dok sam na stranicama na tom jezikuPa Chrome to ima u sebi. Možda ti je prijevod iskljuÄen za taj odreÄeni jezik, inaÄe sam ponudi želiÅ” li prijevod...
Brat po kockicama al nekad davnoJa inaÄe sa svojima igram DnD veÄ godinama i Baldur's Gate je dosta dobar.
Uzmi, probaj, vrati u roku 14 dana bez obaveza? Zakonski dozvoljenoNaÅ”ao sam ovo, ali ne mogu naÄi recenzije, a nebi htio imati rashladni sustav koji nije dostatan za komponente. Tako mi je bilo sa Dell 5559. Imao je rashladni sustav za Pentium, a moj sa i7 i AMD grafiÄkom se pregrijavao...
https://www.links.hr/hr/laptop-hp-victus-15-fa0046nm-801z9ea-intel-core-i5-12450h-16gb-512gb-ssd-nvidia-geforce-rtx-3050-15-6-fhd-144hz-ips-bez-os-crni-010101667