UpiŔi u eBay egr blanking block.Kakonto izgleda?![]()
Za cnc proizvod mora biti ili kompliciran ili velika serija da bi zaradio. ImaÅ” svoj stroj ili radiÅ” negdje?Radim na cnc strojevima za metal i gledam sta bi se moglo pocet radit da zaradim nesto u fusu
Cimos?Radim.
u drugoj smjeni uvijek obraÄujemo diskove i glave motora (isto tak i navarivanje osim diskova). pa Äak i osovinu kompresora klime (samo "vanjski" dio zbog lagera) koji nije bio rastavljen.Radim na cnc strojevima za metal i gledam sta bi se moglo pocet radit da zaradim nesto u fusu. Neki dio za auto ili nesto a da nije prekomplicirano a da bi se kupovalo. Ideje?![]()
Jok. Mala privatna firmaCimos?
Uh diaskovi i dobosi su "zabranjeni". Toliko uprljaju stroj i emulziju da ih ne radimo za nikoga.u drugoj smjeni uvijek obraÄujemo diskove i glave motora (isto tak i navarivanje osim diskova). pa Äak i osovinu kompresora klime (samo "vanjski" dio zbog lagera) koji nije bio rastavljen.
sve se da ako je odliÄna ekipa. uvijek netko neÅ”to treba.![]()
OdliÄna je igrica, ja ju igram otkad je izaÅ”la. Nažalost zadnjih mjeseci slabo stignem, zato mi treba laptopbaldurs gate 3 mi je mokri san.
Ako misliÅ” na desni klik pa prevedi,znam za to i koristim.tu moraÅ” za svaku stranicu iznova klikat.Konkretno zanima me zato Å”to pratim neke njemaÄke stranice pa da ne moram za svaku iznova tražiti prevod,nego neÅ”to kao ukljuÄiÅ” i komp prevodi njemaÄki dok sam na stranicama na tom jezikuPa Chrome to ima u sebi. Možda ti je prijevod iskljuÄen za taj odreÄeni jezik, inaÄe sam ponudi želiÅ” li prijevod...
Brat po kockicamaJa inaÄe sa svojima igram DnD veÄ godinama i Baldur's Gate je dosta dobar.
Uzmi, probaj, vrati u roku 14 dana bez obaveza? Zakonski dozvoljenoNaÅ”ao sam ovo, ali ne mogu naÄi recenzije, a nebi htio imati rashladni sustav koji nije dostatan za komponente. Tako mi je bilo sa Dell 5559. Imao je rashladni sustav za Pentium, a moj sa i7 i AMD grafiÄkom se pregrijavao...
https://www.links.hr/hr/laptop-hp-victus-15-fa0046nm-801z9ea-intel-core-i5-12450h-16gb-512gb-ssd-nvidia-geforce-rtx-3050-15-6-fhd-144hz-ips-bez-os-crni-010101667