Upiši u eBay egr blanking block.Kakonto izgleda?![]()
Za cnc proizvod mora biti ili kompliciran ili velika serija da bi zaradio. Imaš svoj stroj ili radiš negdje?Radim na cnc strojevima za metal i gledam sta bi se moglo pocet radit da zaradim nesto u fusu
Cimos?Radim.
u drugoj smjeni uvijek obrađujemo diskove i glave motora (isto tak i navarivanje osim diskova). pa čak i osovinu kompresora klime (samo "vanjski" dio zbog lagera) koji nije bio rastavljen.Radim na cnc strojevima za metal i gledam sta bi se moglo pocet radit da zaradim nesto u fusu. Neki dio za auto ili nesto a da nije prekomplicirano a da bi se kupovalo. Ideje?![]()
Jok. Mala privatna firmaCimos?
Uh diaskovi i dobosi su "zabranjeni". Toliko uprljaju stroj i emulziju da ih ne radimo za nikoga.u drugoj smjeni uvijek obrađujemo diskove i glave motora (isto tak i navarivanje osim diskova). pa čak i osovinu kompresora klime (samo "vanjski" dio zbog lagera) koji nije bio rastavljen.
sve se da ako je odlična ekipa. uvijek netko nešto treba.![]()
Odlična je igrica, ja ju igram otkad je izašla. Nažalost zadnjih mjeseci slabo stignem, zato mi treba laptopbaldurs gate 3 mi je mokri san.
Ako misliš na desni klik pa prevedi,znam za to i koristim.tu moraš za svaku stranicu iznova klikat.Konkretno zanima me zato što pratim neke njemačke stranice pa da ne moram za svaku iznova tražiti prevod,nego nešto kao uključiš i komp prevodi njemački dok sam na stranicama na tom jezikuPa Chrome to ima u sebi. Možda ti je prijevod isključen za taj određeni jezik, inače sam ponudi želiš li prijevod...
Brat po kockicamaJa inače sa svojima igram DnD već godinama i Baldur's Gate je dosta dobar.
Uzmi, probaj, vrati u roku 14 dana bez obaveza? Zakonski dozvoljenoNašao sam ovo, ali ne mogu naći recenzije, a nebi htio imati rashladni sustav koji nije dostatan za komponente. Tako mi je bilo sa Dell 5559. Imao je rashladni sustav za Pentium, a moj sa i7 i AMD grafičkom se pregrijavao...
https://www.links.hr/hr/laptop-hp-victus-15-fa0046nm-801z9ea-intel-core-i5-12450h-16gb-512gb-ssd-nvidia-geforce-rtx-3050-15-6-fhd-144hz-ips-bez-os-crni-010101667