Neobavezni razgovori 💬

Cutac

Prèkaroš
308 je ljepsi, a meni je estetika dosta visoko na listi prioriteta. A i Golf je bezlican, vozio ga puno puta i nije to auto za mene, previse je hladan. :D

A tri cilindra... Ako mogu voziti TDI-je, dCI-e i ostale, mogu bome i trocilindrasa.
Ali velim, probna voznja prvo.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
U biti ti se toga planiraš riješiti ionako prije nego napravi 100tkm? To će svaki motor valjda izdržati. Osim Mercedesovih benzinaca naravno, oni doguraju negdje do 80tkm.

No dobro... guštaj, lipo je birat novi auto :D

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Ma ne, na temelju jednog jedinog slučaja generaliziram mišljenje o cijeloj marki :D
Šalim se, pun je internet svega, neka svako sam sebi zaključke vadi ;)
Ovo je samo jedan interesantan primjer.

Taj rebrandirani Megan je po meni promašen auto, ajde sa onim dci-jem je možda bar pouzdan.... ali što se mene tiče, šalji dalje... Nasreću Cutac nema love za to :p

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Mercedes skriva takve stvari, ali dobar dio stvari dijele sa Renault/Nissanom(Infiniti).
Recimo u C klasi možeš naći isti motor kao u Cliu ili Daciji,
onaj Mercedes Citan je u biti Kangoo, Mercedes Xclass je Nissan Navara, Twingo je Smart...

Pravi Mercedesi su u biti tek od E klase, sa šest cilindara. Onda tek možeš biti siguran da nisu podvalili muda pod bubrege :)

Cutac

Prèkaroš
U biti ti se toga planiraš riješiti ionako prije nego napravi 100tkm? To će svaki motor valjda izdržati.
Ne vjerujem.
Èak nisam siguran što da radim jer ne želim prodati c4, a stvarno bih bio lud da imam 3 auta.

Na vrh