Neobavezni razgovori 💬

Mirage

Well-known member
Znao sam da dijele taj 1,5 dci motor ali da toliko dijele nisam znao. Moram onda reći starom on je sada u procesu nabavke Mercedesa b klase.

Doomsday

U prolazu...
Tanja je, teže ju je postavit uredno, pun kua je teže skinut ju, nije ponovo upotrebljiva kad je skineš...

Ova kineska bi trebala bit lakša za postavit i skinit, pa opet postavit, iako sam skeptičan koliko puta je to moguće napravit...

Bumo vidli, rekoše sljepci...

Valjda...

:D

visaluteju

Well-known member
Naručeno, kad stavim, javim...
Hajd onda sacekacu tebe da cujem iskustva :D

Zašto ne kupiti običnu zatamnjujuću foliju?
U BiH u vecini mjesta ne mozes proci tehnicki + policija pise fine kazne kad skontaju :)

iako sam skeptičan koliko puta je to moguće napravit
I ja sam skeptican da moze nesto puno puta, kontam da se isprlja / zapraši ali vidićemo,
kontam ako bi ko zezao kada na licu mjesta pokažeš pri vrhu da se skida i da nije folija vjerovatno će popustiti sa gnjavažom

Cutac

Prèkaroš
U BiH u vecini mjesta ne mozes proci tehnicki + policija pise fine kazne kad skontaju
Tanja je, teže ju je postavit uredno, pun kua je teže skinut ju, nije ponovo upotrebljiva kad je skineš...
Ali rupice?
To je kao da se voziš u onom trajvanu sa reklamama, zar vam neće smetati?

Aj pročitaj ponovo šta si napisao...
Misliš na Pandu? Panda nije isključivo moja, kao Citrači, nju ne ubrajam u to.
Auto je "moj" kad kontrole sjedala zapeku jer ga se nikad ne miče :D

Cutac

Prèkaroš
Mislim da sam to vec pricao, ali pokojni tetak je rekao da sljedeci auto mora imati pregradu da ne cuje tetku iza :D

Doomsday

U prolazu...
Hajd onda sacekacu tebe da cujem iskustva :D
Uhhhh... :D

Uzeo 2 dimenzije, veću za pomični a manju za fiksni... Iiii naravno, braća Kinezi imaju jednu sliku sa točkicama, pa na manjoj su manje točke, a na većoj samo razvučeno proporcijalno veće točke... :doh:

Pokušao samo jedno manje, i sjetio se zašto sam još davno nakon što sam stavio natrag na Zafiru jednu sličnu, ali toniranu foliju za kućne prozore, isti princip bez ljepila sa elektrostatikom, rekao da ni u ludilu neću opet to radit... :rofl:

Ja sam totalni antitalent za to, ali eto, stavit ću sutra sve nekako, ionako je privremeno dok ne dam stavit Llumar folije na sva stakla osim šajbe, samo da prelomim oću li PP70 ili Air80... I uspijem ostavit lovu sa strane za to, jeli... :whistling:

U svakom slučaju pomoći će bar malo... :cool:

Valjda...

:angel:

Mirage

Well-known member
Ekipa znate li kako ide s garancijama? Naime imam problem perilica rublja Bosch mi je stala u garanciji evo prošlo je 3 tjedna od prijave kvara ja još čekam dijelove tj jednu elektroničku ploču.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Kako misliš čekaš, šta ju sam slažeš?
Uzimao neku bijelu tehniku nedavno pa pitao, navodno oni šalju dostavljača koji ju krcaju i vraćaju kad se popravi :confused:
No koliko to sada traje, neznam... još se ništa nije pokvarilo na sreću

Mirage

Well-known member
Ne bio serviser ovlašteni oni ga pošalju, i kaže mora čekati da dođe ta elektronika, pa brate mili iz Zimbabvea bi došlo za 15 dana.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Da, vrlo loše... pogotovo s obzirom na marku koja bi trebala biti pouzdana, sa kvalitetnom postpodajnom uslugom. Neznam, probaj naći usko grlo i zovi, budi dosadan...

Na vrh