trebaju, ne trebaju samo uz zimske, mislim da cjelogodišnjih uopće nema u zakonu tj. podrazumjevaju se kao da nisu zimskeMože objašnjenje,uz cjelogodišnje trebaju lanci u gepeku ili ne ?
,uz cjelogodišnje trebaju lanci u gepeku ili ne ?
Netočno...:whistling:trebaju, ne trebaju samo uz zimske, mislim da cjelogodišnjih uopće nema u zakonu tj. podrazumjevaju se kao da nisu zimske
Naš Mirda ima super iskustva s tim cjelogodišnjim. Sad vidim da dosta ljudi "smanjuje" trošak na taj način. U konbinaciji sa zimskim meni ljetne traju skoro duplo.Ja mislim da su te svesezonske gume veliko njesra.
Znam puno ljudi koji se cijele godine voze na zimskima zbog uštede. Plus se neki furaju na to da zakon ništa ne propisuje o zimiskim gumama ljeti, pa who gives a fu*ck about that anyway. Užasno, ali istinito.inace vlada velika zabluda svi misle da m+s znaci ljeto zima a koliko sam citao to je mud i snow tj vise prolazi kao zimska guma a onda ih provozaju jedno ljeto i sara se potroši za pola.
Ono bi prije mogle biti ljetne čelestonke.I onda takav lik na mokrom izbaci kamion sa ceste
Vidio sam na facebooku neke memeove na tu temu, ali slabo sam pratija šta se zbiva. Mei se učinilo da je to Teslin neki futuristički koncpet za vrime kad će ljudi kreniti u pohod na Mars ili krenit gradit koloniju na Misecu. Nisam ima pojma da je to nešto šta će se danas nudit komercijalno.Da ne nastavljam na šalama o ovoj neslanoj...
Opet su stavili ove smrtonosne kvake na vratima. Zajedno sa neprobojnim staklima će biti savršeni death trap za hipstere
PS, jedan poznanik je uzeo limuzinsku vešmašinu. Jedva prošao tehnički, potrgali mu par plastika dok su došli do spremnika kočione, pa nikako ručnu aktivirati i slično.
LOL32-ogodišnji privatnik će kupiti Teslu, staviti kartonsku čašu kave u cup holder i pustiti najnoviji hit Ed Sheerana.