Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

deda

New member
Re: Neobavezni razgovori

Ja se moram oporaviti od sinjoćnjeg tuluma jer me sutra opet čeka napor,joj glava mi je ko ovčja vuna.

Marko

Well-known member

Dobar dan ! Tu smo...

Ma malo sam razočaran jer sad cijeli tjedan slušam te "želimo vam dobro, djelite ljubav" pjesme i slušam komentare o lijepim željama za ove blagdane, radosti, sreći i bla bla bla... A s druge strane ti isti ljudi koji prakticiraju tu šablonu ti se nisu svaki dan u stanju odzdraviti kad ih pozdraviš ili ti ne žele pomoći kad ih ljepo za pomoć pitaš... Već samo razmišljaju kak koga zgaziti i kak brže bolje letjeti u šoping...

Kak ste vi ???

brzi35

New member

jojjjjjjjjjjj...fuj shoping...uzas..guzva..a skupo u PM..ode soma i pol u guzicu.. :)
jos je samo ostao bor za kupiti sutra,ili cekati da ih bace u pola 12 :)..pocelo je pocelo..kak je fina ova mrzla zuja :p

danas mi se popodne opet sprema napor,joj,nemrem više.
ajde,ajde deda,,kao da ti moras peci kolace..sve kaj ti treba je otvarac za boce..univerzalni :)

deda

New member

Je,ali nije to lako,sve spiti,a moraš da se nebi pokvarilo.Sutra pečem pureća krila i kuham ladetinu od svinjskih nogica,treba se i nekaj jesti.

Konrad

New member

ma pio gemiste na prazan stomak...hrana kasnila pa me opalilo...

a sad se zivciram zbog debila s engleskog foruma...prave se pametni a glupi su ko ****c

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma

sad se zivciram zbog debila s engleskog foruma.
daj link, da podjelimo živce. :)

Danas je na sreću trajalo malo kraće,tak da je bilo umjerenog prežderavanjai cuge,ali sutra?
offtopic: danas sam jedva bakalar uspio kupiti. razgrabilo se u jedan dan po svim centrima. A, ono, kriza je... nema se... :)

ExOduS442xb

Racing

Gdje naći najpovoljnije Xenon svijetla? Trebao bih BiXenon, H4 žarulje, došlo se do nekih para pa nešto u gorivo nešto u ostalo :D

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh