Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Dalibor

Dado Tornado
Re: Neobavezni razgovori

bog vozi mercedes, a isus folciku... znao sam da je bog hercegovac - prije 2 000 godina osnovao firmu i do danas ne plaća porez :palac-gore:

neko vrijeme sam vozio WV daddy i passat, model čađara, i mogu bez grižnje savjesti napisati da je caddy :palac-gore: , passat 2007. ko BX :palacgore:

Konrad

New member

Potpis na Vedrana :) To ti je tak dok probas i vozis nesto jace.

Vti je LOL, VTS je LOL, thp je smjesan tak da.. Trenutno vozim narodno vozilo gti V malo cipnut i ide fino, mislim da je tu negdje granica gdje mozes reci da ti auto juri, cca 250ks+
turbo mmmm...nemoj me podsjecat :twisted:

Dalibor

Dado Tornado

matija je zakon!
šteta kaj nije više aktivan na facebooku (ili je samo mene stavio na ignore :confused:), ali uvijek je imao fora statuse i slike krajolika i djevojaka....

Dalibor

Dado Tornado

izašli ste na izbore i ponovno ispravno odabrali, čestitam prijatelji!
jedna prigodna :palac-gore:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=k6jlJ_-kiLY[/ame]

sipe

od Dijane do XM-a

Evo ne znam gdje da napišem pa ću ovdje pitati. Jučer ujutro za vrijeme gužve vidio sam prokuhani C2.

Znači podvožnjak kod vjesnika ja se okrenem nešto desno i vidim njemu s desne strane haube ide para i curi ispod auta nešto. Znači vrlo vjerojatno voda, i kako smo krenuli nije došao ni do pola uzbrdice i stao.

E sad mene zanima kako je to moguće pošto moj xm s jednim neoriginalnim ventilatorom (od audija, drugog trenutno nema) temperatura je bila malo preko 90 znači još ni grijanje nisam okrenuo? A i vožnja nije bila baš stani kreni nego lagano 10-20km vrlo malo baš stajanja?

Termostat? Crko ventilator? Zaštopan?

Dalibor

Dado Tornado

danas mi je na autocesti negdje puklo crijevo koje ide iz kabine u termostat, i temperatura se počela dizati.
i taman kada sam ponovno krenio još u zaustavnoj traci, zaustavi me kombi beogradskih registracija da sam mu sa kamenom razbio šoferšajbu.

dokotrljao sam se kući, a možda se tom C2 desilo što i meni, samo bez kamenja i kombija, sam kaj moj nije prekuhal nego je je voda curila prije termostata pa ovaj nije ni otvorio, a ventilator se nije ni upalio jer je poslije termostata.

Zmix

New member

Upravo sam primio tužnu vest da je u 45. godini života iznenada preminuo Frula, veliki čovek i veliki ljubitelj Citroena. :cry:
Neka mu je laka zemlja.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh