Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Damaj

Active member
Re: Neobavezni razgovori

Lijepo bih te zamolio da me se okaneš i nađeš nekoga drugog da mu objašnjavaš što je forum! Ovo je već drugi put da si nepristojan!
Ne shvaćam po čemu sam to nepristojan, zar nepristojnošću smatraš to što sam iznio svoje mišljenje ?!:eek:
Sorry, ne želim se sa takvima raspravljat.

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma

Ne vidim razlog zašto mi u privatnim porukama sad svaki put šaljete statistiku palaca.Očito ste krivo shvatili što sam napisao prije
Nije točno da se šalju u privatnim porukama, to je koliko vidim posebna obavijest i koliko znam forum je "šalje" svima.

Evo, ovako je meni, mislim da je tako svima:

Znači, točno se vidi što je privatna poruka, a što obavijest o "(ne)lajkanju" :)

Damaj

Active member

Mislim da se općenito malo zakuvalo ovim palčevima jer ga ocjenjuješ pozitivno ili negativno a nisi obrazložio zašto - dosta netransparentno. Uopće se ne osvrćem na palčeve jer to može netko raditi i iz čiste provokacije.

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma

Mislim da se općenito malo zakuvalo ovim palčevima jer ga ocjenjuješ pozitivno ili negativno
Osobno se jako slažem s tim i razmišljao sam predložiti adminu da se ukine "palac dolje". Dakle, samo "lajk" i zahvale. :)

sasa.rajs

New member

Ne shvaćam po čemu sam to nepristojan, zar nepristojnošću smatraš to što sam iznio svoje mišljenje ?!:eek:
Sorry, ne želim se sa takvima raspravljat.
Lijepo sam te zamolio, i opet te molim da me zaobiđeš. I kakav sam ja to, objasni mi, lijepo te zamolim, ti opet nastaviš, trebam biti "takav" pa ti reci nesto ružno da me se ostaviš.
Molim te nađi nekog drugog da mu daješ savjete o lijepom ponasanju!

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma

Lijepo sam te zamolio, i opet te molim da me zaobiđeš.
I ne znam zašto bi itko ikoga trebao na javnom forumu zaobilaziti. :confused: Èemu ta negativna energija na mjestu gdje bi se trebali upoznavati i družiti ?

Kad napišeš pravu stvar ovdje ne možeš doći do izražaja jer te drugi poklope sa masom bezvezarija i gluposti.
Tko te točno poklopi i s kakvim "bezvezarijama i glupostima"? Ako je stvarno tako, moderatori onda vjerojatno ne rade dobro ;) pa je red da se to odmah i ispravi.

Automatic

Well-known member

al mi nije jasno kako se tako lako uvlačiš u konfliktne situacije
Pa ja sam samo napisao mišljenje,a svaki odgovor ivana222 bio je provokacija i vrijeđanje forumaša.Jednostavno lik voli biti u centru pažnje,pa ne vrti se forum oko njegovog c3 i lickanja.Ko veli koju lošu za njega odmah je iskompleksiran.Zašto mu nebi smio odgovorit na odgovor koji je svki put podrugljiv i provokativan.Da kažem ostalima da od...bu s foruma moram biti faca i u znanju i kulturno to objasnit ljudima,moje mišljenje je da je kak bi to u zagorju rekli ko cucurlin ili po slavonski galibarde.

Tko te točno poklopi i s kakvim "bezvezarijama i glupostima"
Saša.rajs je htio reči da kad netko ima problem i ti mu pošalješ odgovor koji je u 99 %točan.Niti ne odgovori na post onda se javi neki đabalebar i bubne glupost koja nema veze sa problemom i recimo dobije zahvalu.A pošto se vidi koliko je puta kome zahvaljivano znači da se i po tom vide ljudi koji pomognu drugima .A recimo ivan stavi slike potrošnog materijala i za to mu se netko zahvali.Kaj mu se sad svi trebamo zahvalit kaj je kupil nove gume i stavil na auto.Pa na forumu ima hrpa ljudi koji nemaju ni aute vrijednosti tih guma a puno više pomažu svojim ,i pitanjima i odgovorima, nek pojedinci koji su tu samo da se hvale.I sam znaš da sam se i prije s njim zakačio radi jednog posta ali nikad nisam direktno nekog vrijeđao.Ja od ljudi poznam vedrana i dedu i njima kontriram kad se ne slažem sa nečim pa opet sve ok.Meni se čini da njega muči određeni kompleks hvalisanja i kontriranja.

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma

Niti ne odgovori na post onda se javi neki đabalebar i bubne glupost koja nema veze sa problemom i recimo dobije zahvalu.A pošto se vidi koliko je puta kome zahvaljivano znači da se i po tom vide ljudi koji pomognu drugima .A recimo ivan stavi slike potrošnog materijala i za to mu se netko zahvali.
Možda griješim, ali moje duboko osobno mišljenje je da preozbiljno shvaćaš čitav koncept tih "palčeva" i "zahvala".
Ako se netko ne zahvali na konkretnom savjetu, taj je očito nepristojan. Isto kao i oni što otvore prvi post, a niti ne napišu u njemu "pozdrav", a kamoli da se predstave. No, vidim da se takvi polako ignoriraju.
Drugo, to što se netko zahvali za kako kažeš "slike potrošnog materijala" apsolutno nije u nikakvoj vezi s ovim što se oni prvi ne zahvale na informaciji iz primjera. Osim toga, na forumu je registrirano 2.134 ljudi i svi vjerojatno imaju različita shvaćanja i dojmove o istim stvarima. :)

Nekima je iskustvo "slika potrošnog materijala" korisno, pa se zato valjda i "zahvale". Različite ljude interesiraju različite stvari.

Npr. nekome je hidrauličar san, ja ga ne bih ni poklonjenog primio. :D :D :D Sad malo podj3bavam, ali shvaćaš poantu. :)

Damaj

Active member

Mnogi ne shvaćaju da je forum vrlo javan i svatko ima pravo komentirati što mu je na srcu dokle god je u okvirima pristojnosti. A u zadnje vrijeme primjećujem da nekoliko forumaša zna imati oštrije komentare, ali ako netko uzvrati u istom tonu, to ne žele prihvatiti i odmah takav odgovor okarakteriziraju kao "nepristojan, zagađenje teme... i sl". A ako sam nekoga svojim postovima uvrijedio, dajem ispriku takvima odmah, ali prije nego ti isti prihvate ispriku neka prvo pročitaju svoje postove i drže se one - što ne želiš sebi, ne čini drugima.

Automatic

Well-known member

Dečki ja sam sve zahebo uopče što sam iznio svoje mišljenje u temi moj C3,i vidim da smo različitih mišljenja .Nije mi drago što smo se međusobno zakačili ali ne moramo se i vrijeđati radi iznošenja svojeg mišljenja.Samo je bio problem u zahvalama koje se daju bez veze i htio sam reći mišljenje zašto se neki ljudi ne javljaju,ali odma sam ispao iskompleksiran(od ivana već 4 put ali on valjda ni nezna drugačije),saša me podržao jer smo najvjerojatnije istog mišljenja i on se zakačio sa damajom .Damaj je lijepo objasnio da je forum javni i mišljenja su javna ali i on mi nekad rekao da mi duša ko avatar a sad ide na finjaka.Ne vjerujem da sam se nekom zamjerio ,ako jesam onda sa razlogom.Ali eto barem nam danas nije bilo dosadno i barem djelomično znamo kakve ivan gume ima i ko o kome kaj misli.Što se plemstva tiće forum je lijepo pleme ali ima puno "bikova koji sjede".Zapušimo lulu mira,sadržaj po volji.

Automatic

Well-known member

S:cenzura::cenzura::cenzura:...li palčeve:surprised:

Nema problema kad vam paše.U utorak sam u zagrebu ujutro s malom u bolnici pa se nađemo na kavici.A kaj se pijače tiče dojdite k meni kad god hočete samo mi javite koji dan prije.Usput si morete i aute prekontrolirati ali bitno je druženje.DA imam više para išao bi na susret ali jednostavno nisam se nadal tolikih troškova na autu(da moram platit mehaničara prelazi vrijednost auta, ali i stare aute treba održavat).Dogovorimo se ja sam u principu svaki dan doma jer mi pila još u završnoj fazi pa šljakam sebi tak da mi paše kak se organizirate.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh