Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Automatic

Well-known member
Re: Neobavezni razgovori

zove se Patrizia pa ti zaključi jel slavonka
Sa tim imenom poznam najviše varaždinki i iz okolice siska ali nebitna stvar.Ja znam da je moja slavonka,ima svoje muhe ali imam ih i ja,u 20 godina nismo se ni jednom posvađali .Ja volim aute ona šopinge pa kompenziramo.

charllie

Active member

Decki da se i ja malo vmesam,jo imam Medimurku i to vam je prava zena.Dela kaj singerica nebres ju zastajti al jao si ga tebi ak ji se kaj nevidi il kaj si namisli.Gombala bo tri dni a za one stvari kaj je deda strahu bogme tu moras biti dober igrac i nema tu pimplanja,fala bozeku jos se nekak stem nosim.I morem reci da je navek na moji strani kakve god bedastoce delal.:angel:

Joj decki izvinte ka se vec nebum denes z vami druzil begam na gril parti,vec kesnim dej bog ka bodo dobri gemisti,aj bog i lefku noc.:angel:

Dalibor

Dado Tornado

kad smo kod žena, vrača nam se marina u sabor :palacgore: :palacgore:

morat će redovito dolaziti jer će je pratit :D

charllie

Active member

Bog drustvo a pogotovo vinogradari,podrumsari i ostli trsoznalci zutra je dan D.Zutra idemo ja i moji sineki v berbu grozdja,ve mi bo to prvi pot vmojih goricah i neznam kaj bomo zmislili.Sosed poveda da moram malo z vodom dodelati jer je to vino noro(noja ,samarnica ili po podravski hotela)bogme sami pravi nazivi.Veli ce nem dodelal se bom od njega doma sema sposvadil i mi se bo zmesalo(mortik i nej bilo bedasto na jeno vreme)No bute skuzili po mojim buducim pisanjima kakvo je vino a sem beracima zelim lepo vreme ka si lagve napunimo:angel:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh