Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Luca

Active member
Re: Neobavezni razgovori

To jos od jasenofobije ili jos od pre ... ili sad pod stare dane, kad je mrsko ustati a hladno pa se dobro pomolis da upali i onda u polasatnu avanturu ciscenja snijega i grecanja i ...
tako je bilo dok mi je jugic bio parkiran pred zgradom. A nevolja je ako nece da upali .. eee ... onda se samo ukljuce zadnji gejaci i cekas da neko naidje :grin:

ZlatkoC4

Well-known member

Evo da se nakon dužeg izbivanja javim da se vračam forumu.
Kao što neki ovdje znaju majka mi je bila teško bolesna pa sam bio uz nju 0-24h. do 2.2 kad je otišla u miru Božijem. 4.2 smo je sahranili.
I sad polako dolazim sebi i nastavljamo dalje naše druženje. Evo sutra upravo idem mjenjati ulje motora na nepunih 10000km pa vam javim sve detalje. ostao sam dužan i neke slike to ču več ubrzo i stavti.
pozdrav cjeloj ekipi najbljeg Citroen foruma.

Ako tko od sutra popodne bude za kavicu u Gorici ili Zagrebu tu sam sljedečih par dana.

ZlatkoC4

Well-known member

jučer ujutro pa i jutros gledam lika kako odleđiva stakla na autu ovdje u VL.Gorici uzme cca5L šerpu vruče vode i po staklima.:eek:
kad ode sa mjesta gdje je parkiran koliki je auto toliki imate okolo kvadrat zaleđenog prostora kao označeno parkirno mjesto, ali samo do izlaska sunca.:grin:
Svašta ljudima pada na pamet. Srečom pa auto nije citroen pa neka ga zaljeva dog ga je volja. Ne bude mu izrastal novi. Osim što bude možda dobio nova stakla kad ova sredi.

deda

New member

Sad zamisli kada od takvog lika kupiš auto,a kada to radi,tko zna kakva čudesa još izvodi po autu.

Randy5

Active member

Pred dvadesetak godina gledao sam kod Makarske tipa kako uzima kantu iz mora i polijeva Mercedes 123 liniju. Bilo mi žao auta...

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh