Neobavezni razgovori (stara tema)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

ZlatkoC4

Well-known member
Citro susret Vinkovci

Ljudi dolazi nam pola Vojvodine i četvrtina Bosne na susret :hello::aplauz::euforija: iz Hrvatske manjina. :hm:
Što ste se stisli ne znate se družiti opustite se malo i uživati, život brzo prođe a vi ste tu di jeste.
Javite se biće vam ža poslje što se niste prikljućili a troškovi su zaista minimalni.
nema kotizacije niti nečeg sl. ono što pojedete i popijete to je to.:D

ZlatkoC4

Well-known member
Ja sam 29.09 Utorak posljepodne u Požegi pa ako tko ima od forumaša tamo negdje od 17-17:30h za kavicu ili neš nek se javi da se nađemo.:grin:

goranpo

Member
Meni nije daleko Požega ali u procesu kupoprodaje kuće sam, i službenik jedan se vraća 28.09. sa godišnjeg tako da taj tjedan sam vjerojatno u ganjanju papira na relaciji katastar-gruntovnica-banka za kuću pa nažalost ne vjerujem da ću biti u prilici zapalit za Požegu ali javim se uglavnom ako uhvatim vremena!

goranpo

Member
Ma znam, ali ja rješavam papirologiju u Pakracu, a između Pakraca i Požege je jedno veliko ništa :grin: Rijetko koje selo je naseljeno na tom potezu tako da neka opcija na pola puta nije moguća jer jednostavno nema gdje! Svakako ako uhvatim vremena javit ću se!

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
I tako sam danas naletio na ovo.

:confused:

Zašto? Kakve veze to ima? Širenje djelatnosti DSa?

ZlatkoC4

Well-known member
Evo ja sam u Požegi do 17:30-18h ako ima tko za kavicu neka se javi.
0919448192:grin:

Ja i čera danas bili malo u Požegi. Šteta jedino što ni bilo nikog sa foruma. Biće valjda drugi put.

Krky

Lakerski profesionalac
El netko zna di bi se dalo nabaviti alumini pločevina oko 2.5mm ili 3mm ili neki okrugli profili kao za remenice delati?
treba mi marerijal za distance delati..
kak ima u Sesvetama recimo krom centar, tak možda ima gde aluminija?:confused:

charllie

Active member
Bok citroenasi,evo nakon sina i zet presel na citroen,C5II 2.0 hdi a sutra se ravnamo pogledati jenog u LIPIK crnega za zetovog tatu.Se vu familiji bum na-ebal da si kupiju nasu marku,no ve gledam na njuskalu jos dva vrangu od 45-50 jezeri kuni.
Ima jeden u Varazdinu a drugi v Zagrebu te smo vnedoumici,jel netko zna kaj o tem makinama,lepo se zahvaljujemo.
Prosil bi lepo ce je moguce jos denes preporuke,zutra je dan D.:confused:

goranpo

Member
Charlie ako mislim na pravog c5, to mi je dvije kuće od mene, uglavnom čovjek je nedavno kupio Elyseea, imao Xsaru, ima i crossera, drži se citroena i mogu reći da drži aute urednima. Naravno ako mislim na pravog, taj vidim na oglasniku! Lijep provod u Lipiku :)

vborovic

C5 modifikator
Èisto da preduhitrim druge nadobudne, razlog spajanju i zaključavanju dvije teme leži u pravilima foruma, koja očito nitko ne čita ...

http://www.citroenforum.hr/pravila-foruma.html

:angel:

Šteta što je adminima/moderatorima trebalo tako dugo da odreagiraju (i oni su samo ljudi sa stvarnim obavezama), ali siguran sam da se Sale negdje cijepao od smijeha, i bilježio žute kartone ... :D

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh