ZlatkoC4
Well-known member
To prvo nisu ljudi jer ljudi ne rade takve stvari i ne pitaju gluposti druge. da ih usporedim sa životinjama to bi bilo od mene prelaskavo prema njima ipak su i večina životinja plemenite i pametne.Proglasili me izdajnikom, komunjarom, četnikom... Pitali di sam bio 91.
Ali, eto... Ljudi pomalo shvaćaju.
sa čim usporediti takve jedino sa Jakuševcem.
pokojni Boris Dvorinik je u jednom svom davnom komentaru rekao. Èujte što vridi tih sto ljudi kad među njima nit jednog čovika.
Da je barem tako Markane ali objest je to a ne fali love. treba toliku prezaplosnenost u državnom sektoru, Županijama, opčinama, gradovima nahraniti. a bar pola njih je zaposleno po stranačkoj poziciji a ne po faktoru znanja škole i kompetencije.država bez love
RH ima zaposlenih neusporedivo više u navedenim sektorima nego bilo koja zemlja iz EU
Naša administracija je za usporedbu veličinom i brojem da bih bez problem pokrili sve domene cijele Kine.
Naravno kad bih znali još i da rade svoj posao.
RH je veličinom skoro pa Njemački Berlin a administracijom kao Kina :grin:
Ali valjda će se i ovaj narod probuditi jednom.
Smješno je kad se priča u RH kako tehnologija napreduje kako idemo naprjed o svjesti prema okolišu drugim ljudima i kako stalno ponavljaju treba gledati naprjed. a naši političari i dalje u prošlom stoljeću žive i kao papagaji ponavljaju priće iz 41god.
oćito da ćemo mi ovdje u RH morati osim radne snage uvesti dosta velik broj Psihijatara za gospodu sa Markovog trga.
Ovako prema narodu i državi se nisu ponašali niti naljući neprijateli iz cile povjesti.
Niti jedna kraljevina, država iz prošlih vremena nije imala ovolike namete i pljačkala svoj narod i iznuđivala kao ovo sada.
Svemu je došao kraj pa će i ovome.