Nisu Citroëni, ali su zanimljivi

Lakii

Well-known member
Re: Nisu citroeni, ali su zanimljivi

Niš bez sviranja na auspuh.
Na koje su ono elektricne aute poceli ugradivati zvucnike da prave umijetne zvukove motora, cisto da kakav pjesak nebi zalutao pod kotace besumnog cuda?

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma

Custom-made, inače. One of a kind.

Postoji i suvremeni koncept te ideja da model zaživi ponovo:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma

Evo još jedan custom made, mislim da nije bilo spomenuto na forumu sad... Auto rađen po naruđbi za nekog ko je bio marljiv u školi dok mu je stari zbrajao naftna polja u uredu.

McLaren X1. Nama zanimljiv jer je inspiriran, između ostalih, sa Citroenom SM.

I to ga nisu slagali ''obični'' McLarenovi šegrti u štali, ne neee... za ovo je bio zadužen MSO - elitni odred prekaljenih iskusnih mehaničara za specijalne operacije - McLaren Special Operations

Jel lijep il ne neznam :grin: ali zanimljiv je. Sa par izmjena bi se dao zamisliti neki DS7 heheh

3.8 V8 twin turbo sa 625 konja, 7 brzinski automatik sa duplim kvačilom, oko 3 sekunde do 100, dobro preko 300 potege... Mislim da bi mi uspio izmamit osmijeh na lice.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma

bez prednje maske i nišana prošao bi bez problema ko citrać

markan1000

Well-known member

meni je i s boka i od iza neki hibrid bmw-a i audia. sprijeda merc. uglavnom copy-paste :D

Automatic

Well-known member

Od toga svega najviše mi plavojka zapela za oko ,ovo sve su auti(osim dede) ali dobro se snašel među oldtimerima(uklapa se ) he.,,he:p

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma

Genesis ajde malo od naprijed Merc, al to je to što se mene tiče... ostalo je sve klasični korejski dizajn, ne vidim ni BMWa ni Audija.

Al nama nebitno pošto nije za naše tržište.

A tamo za što je zamišljen će bit dobar... v8 sa 340 konja u osnovnoj opremi ako se ne varam :grin:
Veličina između BMW 5ice i 7ice, a košta kao 3ica. Uz to i pun opreme.

Otvorenog uma bih pristupio ovom autu da sam u tim zemljama

deda

New member

Sve i napravljen veliki servis,treba samo nove gume i glanc,još je original boja.

Nono

Èlan

Mučim se skužiti iz slike, ali nikako ne mogu biti siguran ... je to prva 33 ili Alfasud? Da se moram odlučiti rekao bi 33 iz negdje 1980 ili 1981?

Na vrh