Nisu Citroëni, ali su zanimljivi

markan1000

Well-known member
a kad smo već kod mercedesa, ne znam je li se tu komentiralo, ali kako vem se čine ove njiohove zadnje linije, naročito a i c klasa, i izvedenice, cla, gla i sl.? meni se to čini kao veliki dizajnerski napredak, pogotovo moram priznati da slinim na c klasu. mora da ima nešto francuskog u njoj :)

La Marche

Iskreni optimist
Zapravo me boli đon za traktore.
Kad sam prekjučer na nekoj lokalnoj cesti bogu iza leđa pored sela Miesenbacha, u Niederösterreichu morao stati da propustim defile starih traktora iz te regije, najblaže je reći da nisam bio baš oduševljen. A kad sam vidio koliko ih ima... pa kad sam već tamo i kad ih ima brdo, da vidim kako radi auto tracking funkcija na novom Nikonu.

Ne samo da radi jako dobro, nego me ponijela atmosfera koja je bila u zraku oko tih traktora, a dio koje se nadam da sam uspio prenijeti i u ovih nekoliko fotografija. Ne znam jesu li zanimljiviji ljudi ili vozila!

Kad bih znao, napravio bih anketu za izbor najslike od ovih osam.

Ima li komentara?

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Zanimljivo. Posebno me se dojmio ovaj sivo-zlatni, odlična kombinacija boja. Jedino je falio jedan ovakav žuti

:cool:

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Novi Audi A3/Golf s Renaultovom značkom. :)

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=h63bjG3Hf0E[/ame]

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Treba još pričekat cijene, al mislim da bi mogli konačno pogodit s ovim Meganom. Meni ne pašu svi estetski detalji, al uz ok cijenu bi mogao ić dobro. Kad ignoriram svjetla, ja vidim samo ono što i je, Mercedes A.
Jedino što me još smeta, al takva su vremena, motori iznad 150ks su samo sa automatikom (al barem ima motore iznad 150ks).

Uz ovo je tu novi Talisman, Espace, čine se kao solidni auti. Renol je lijepo obnovio ponudu i mislim da mogu samo povećati odprije zavidnu prodaju.

markan1000

Well-known member
da, nekidan vidio novog espacea, prva reakcija vau, odličan! nije mi jedino jasno što su htjeli postići s novim kadjarom, kad u grupi imaju super uspješnog quashqaija...

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
A rebrandiranje takvog auta ne košta puno, a zajedno će sigurno prodat više nego samo QQ. Ionako si mogu priuštit to, pa makar radi imiđa. Ipak je to puno jača firma od PSA

Krky

Lakerski profesionalac
Kola moje mladosti :wub:
kad sam ovo videl, ostal sam paff :shock::surprised::cool:

Fiat 125p R32 Coupe
1986g
3200 cm³
postiže 253.1 KM-s

i šečer na kraju :wub:

Randy5

Active member
:wub:
Fale mi ipak zadnja vrata jer ova nisu produžena kao inače kod kupea, i mjenjač na volanu. Jedan iz Križevaca već godinama nudi na Njuškalu "Pejca".

deda

New member
Produžena su prednja vrata,kak ne žikiš.
Mjenjač na volanu nemre bit,jer Fiat 125 nije ni imao mjenjač na volanu,a ovdje je cijela motorizacija sa mjenjačem od drugog auta i to je nemoguće složit.
Svjejedno, netko si je dao :cenzura::cenzura::cenzura:enog truda i novca.

Na vrh