Nisu Citroëni, ali su zanimljivi

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
A8, produžena limuzina. Špijunske fotke. Nije photoshop.
Ima Audijeve testne tablice.
Nepoznato je još radi li se o testu pred serijsku proizvodnju ili o samo jednom eksperimentalnom primjerku.

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Našao sam na švapskom članak. Èini se da ga je Audi poklonio norveškoj kraljevskoj obitelji (mamicu im monarhsku) :) za neku njihovu obljetnicu. Ako sam dobro shvatio, 25 godina od krunidbe aktualnog im kralja. Audijev PR potez, čini se, jer se do sada kralj vozio u limuzinskoj verziji S-klase. ;)
U odnosu na klasični A8, ovaj ima za 1m veći međusovinski razmak uz 2+2+3 kombinaciju sjedala. Motor 3,0 V6, 228 kW
Takav motor u A6 pije 11-11,5 litara (prosjek), a ovdje je teško i procijeniti. Uostalom, kao da je i bitno dok podanici plaćaju. :D

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Užitak je gledati ovo. Nije toliko ni do auta koliko je vozač dobar.
(Stišajte zvučnike) ;)

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=eSJ-HzNWJGM[/ame]

Franz

Well-known member
Naravno da je o ukusima teško raspravljati i da u Renaultu nikad, za razliku od PSA, nisu imali talentiranih i maštovitih dizajnera, ali ovako nešto ružno izbaciti na tržište pod premium je katastrofa.

Novi Talisman.

Taj kokpit? Wannabe Volvo, a cijeli auto je zapravo jedan veliki Clio?

Katastrofa koliko jeftin look ima.

Jedino mi sjedala valjaju.

vborovic

C5 modifikator
Prije bi rekao da su uzeli Teslu S za uzorak:

Ja kao informatičar, volim ekrane i to sve, ali ovo je već pretjerivanje u autima

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Jako mi je dobra reklama. :)

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=0mCU7eOrEfE[/ame]

Nešto kao Pepsi vs. Coca-Cola s onom "protivnik je trepnuo".

mamut

C5
Donator foruma
Mala pomoć...Europa, ali nije Italija. I radi se o velikom, i danas prisutnom proizvođaču, čisto da ne mislite da je neki mali proizvođač koji se pojavio s jednim modelom.

Radi se o konceptnom autu

(blizu si)

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Bez gugla je nemoguće reć heheh... straga me na BMW z4 podsijeća, al nema bubrega naprijed pa ništa. Felge su žbičane, onako engleski stil, prednja rešetka mi je nekako Ferrarijevska... krov se ra razmontirat, bar tako izgleda...
Sve u svemu pojma nemam

mamut

C5
Donator foruma
puštam još do navečer možda netko naleti, ali nemojte guglat jer nije fora, niste daleko ivan na pragu rješenja

Na vrh